NOS wil goed gesprek over doping met Michael Boogerd

Michael Boogerd, de succesvolste Nederlandse wielrenner van de afgelopen 15 jaar is sinds een paar jaar ook parttime commentator bij de NOS. Kan hij dat blijven, nu zijn naam steeds vaker valt in verband met doping? Niet zonder meer, zegt de NOS tegen het AD.  Hij moet eerst open kaart spelen over zijn wielerloopbaan voor hij weer aan de slag kan als commentator bij de NOS. Dat meldt het AD. De naam van Boogerd wordt in de wielerwereld sinds de epo-onthullingen in de Rabobankploeg steeds meer in verband gebracht met dopinggebruik. Hoofdredacteur Sport Maarten Nooter: 'Ik zou hem best terug willen zien. Maar daarvoor wil ik eerst van hem weten hoe het precies zit en wat er nou allemaal wel en niet is gebeurd.'

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Genuine_Defector

  Dan zet je daar toch iemand anders neer?
  Pfft, het is maar wielrennen, geen rakettechnologie. Zo moeilijk is het niet om commentaar te geven bij een paar mannetjes die alleen maar een beetje hard fietsen. Daar heb je geen enkele hersencel voor nodig.

  En anders zet je het toch gewoon in het contract? Als blijkt dat je hebt gelogen, betaal je al je salaris terug, met rente en een forse boete. Eens kijken of Boogerd dan nog tekent…

 2. janneke123

  Verbied alle competities.
  Geniet van de sport, en aan het eind van het spelletje reset je weer en het volgende spelletje begin je gewoon weer opnieuw.

  Nou hoor ik de leeghoofdige sportliefhebbers al weer zeuren maar al het doping gedoe komt door competitiestrijd.
  Ik ben beter dan de rest is het uitgangspunt. En om dat te versterken gebruiken ze allemaal van alles om dat te bewijzen.

Reacties niet toegestaan