Griekse voetballer brengt de nazigroet na een doelpunt

Vrijwel onopgemerkt gebeuren in Griekenland steeds griezeliger dingen. De Gouden Dageraad ontwikkelt zich tot een echte fascistische partij, inclusief knokploegen en plannen voor uitroeiing van andersgeaarden. Daar past het feestje bij dat AEK-middenvelder Giorgos Katidis vierde toen hij een doelpunt maakte. Hij trok zijn shirt uit en bracht tot tweemaal toe de Hitlergroet voor het vak met supporters. Het kwam hem op veel kritiek te staan.

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Rik

  Tja… Het is een anekdote. Maar wat heeft dit artikel verder voor nieuwswaarde? Is het meer dan een incident waarbij een individu zulk gedrag vertoont?

  • Heldoppantoffels

   Volgens mij gaat het juist niet meer om een incident als een voetballer in een hoge divisie openlijk dergelijk verwerpelijk gedrag laat zien.
   Dan is het van belang om de wereld daarover te informeren.

   En dat commentaar op berichten hier…..joh start lekker je eigen website, dan kun je het doen zoals jij denkt dat het wel moet zijn!

   (in antwoord op Rik)
 2. M Tex

  Hem voor de rest van zijn leven uit de professionele voetbal gooien

 3. Karel Kritisch

  Hij wist niet wat het betekende.. zegt hij.. Ave Caesar

 4. Hendrik Deelstra

  Zielig. Wel begrijpelijk gezien de situaties in dergelijke landen. Als bond zijnde niet te tolereren. Verplichte vakantie voorschrijven in Auswitsch.

 5. Bran

  Meneer Katidis is zojuist voor het leven lang geschorst voor het nationale elftal. Adequate reactie van de Griekse bond.

Reacties niet toegestaan