Balotelli: “Als Real alsnog naar Wembley gaat, mogen ze naar bed met mijn Fanny”

Mario Balotelli heeft een grenzeloos vertrouwen in het welslagen van Borussia Dortmund, dat morgen in de return van de halve finales van de Champions League een 4-1 voorsprong verdedigt bij Real Madrid.  Volgens hem is het zo goed als uigesloten dat de Spanjaarden de finale in Londen nog zullen halen. Mario Balotelli gaf in de Spaanse dagbladen AS en Marca blijk van bijzonder veel vertrouwen in de manschappen van Jurgen Klopp. 'Als Real de halve finale toch nog wint, mag de hele ploeg naar bed met Fanny', klonk het uitdagend.  Fanny Neguesha, is een Belgisch model van 22 en de vlam van Balotellli. "Fanny is de eerste vrouw bij wie ik me echt uitstekend voel", aldus de 22-jarige topspits van AC Milan, die geen moment onbenut laat om zijn liefde voor het Brusselse model te verkondigen. Zijn prikkel voor de Real-kern is dan ook des te opmerkelijker; in voetbal kan immers alles. Dortmund won vorige week met 4-1 van de Koninklijke, dankzij vier goals van Robert Lewandowski.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Templein

  Ongehoord. Stamt hij af van de Germanen die hun vrouwen verdobbelden? Tenminste, dat zeggen de geschiedenisboekjes over de Germanen.
  Ik ga er van uit dat deze Fanny de bezitsdrang van Mario niet pikken zal.

  • Marcel van Houten

   Juist enorm amusant deze uitspraak, voor deze keer hoop ik dat Real op dreef is en ze met 4-0 winnen!!
   Misschien snapt Fanny de context wel. Zij denkt heus niet dat zij zich door het hele team van real zal moeten laten volblaffen bij een dergelijk verlies.

   (in antwoord op Templein)
 2. Dead Silence

  Wat een patserprimaatje. Kan je meteen zien wat de capaciteiten in de bovenkamer zijn. Die is leeg met grote wolken stof.

 3. zo maar iemand

  Zou het een loverboy zijn?

Reacties niet toegestaan