Je volgers op Twitter mee uit eten nemen

Sport
zaterdag, 17 maart 2012 om 00:00
welingelichtekringen header 1
De 34-jarige American Football speler Chad Ochocinco is geen saaie man. Hij veranderde in 2008 zijn naam om deze overeen te laten komen met zijn rugnummer 85 (oorspronkelijk heet hij Chad Johnson), maar wil deze nu weer laten terug veranderen. Verder won hij al eens $10.000 met een ritje op een stier en deed hij een poging American Football te verruilen voor voetbal.
Maar zijn echte passie ligt bij Twitter. En bij zijn volgers. Daarom nam Ochocinco deze week 200 van zijn volgers op Twitter mee uit eten in een restaurant in New York. Hij vroeg aan zijn volgers (meer dan 3.000.000) wie hem wilde vergezellen tijdens het eten. De eerste 200 personen die op kwamen dagen, konden rekenen op een gratis diner. De sporter spendeerde die avond $7,914 in het restaurant.
Overigens is dit niet de eerste goede daad die Ochocinco door Twitter heeft verricht. Eén van zijn volgers klaagde ooit nog nooit antwoord op zijn tweets te hebben gekregen. Uit schuldgevoel liet Ochocinco deze fan invliegen voor een wedstrijd.