Messi naar Saoedische zandbak: ‘Krijgt megacontract bij Al-Hilal en neemt drie grote namen mee’

Het lijkt er sterk op dat de Argentijnse sterspeler Lionel Messi zijn carrière gaat vervolgen in Saoedi-Arabië. Volgens El Chiringuito TV zal 'De Vlo' minstens 300 miljoen euro per jaar gaan verdienen en drie grote namen meenemen richting de zandbak.

Het Spaanse medium, dat miljoenen volgers heeft op Twitter, meldt dat Al-Hilal ook aanbiedingen gaat doen aan Messi's goede vrienden Sergio Busquets en Jordi Alba, die beiden onder contract staan bij FC Barcelona. Ook Marco Veratti zwicht mogelijk voor de bakken oliedollars die voor zijn voeten worden geworpen. De Italiaan is nu nog ploeggenoot van Messi en heeft nog een contract tot 2026 bij Paris Saint-Germain (PSG).

De Argentijnse balvirtuoos heeft het de afgelopen weken flink verbruid bij de Parijse aanhang, clubleiding en ploeggenoten. Hij laat op het veld weinig zien en vertrok een dag na de verloren thuiswedstrijd tegen Lorient onaangekondigd met zijn gezin naar Saoedi-Arabië voor een sponsordeal. PSG schorste hem voor twee weken, waarna de kleine aanvaller zijn excuses aanbood.