Tennisser Murray hoeft geen operatie te ondergaan

Sport
door anp
maandag, 15 april 2024 om 21:12
anp150424210 1
LONDEN (ANP/Belga) - Tennisser Andy Murray hoeft geen operatie te ondergaan voor zijn enkelblessure. Het is nog wel onduidelijk wanneer hij zijn rentree kan maken op de baan.
Een woordvoerder van de 36-jarige Brit meldde dat de revalidatie goed gaat "en dat hij hoopt snel weer ballen te slaan". "Op dit moment heeft hij nog geen datum voor een rentree."
Murray liep de blessure in maart tijdens de derde ronde van het toernooi van Miami op. Onderzoek wees uit dat Murray een breuk in zijn enkel had. "Als ik terugkom, ga ik naar een enkelspecialist om mijn volgende stappen te bepalen", schreef de tweevoudig winnaar van Wimbledon toen op Instagram. "Het spreekt voor zich dat dit moeilijk te verdragen is en dat ik er voor langere tijd uit zal zijn."
Murray, die sinds 2017 wordt geplaagd door blessures, liet eerder al weten naar alle waarschijnlijkheid bezig te zijn aan zijn laatste jaar als prof. Murray wil nog meedoen aan Wimbledon en de Olympische Spelen in Parijs. De Brit won goud bij de Spelen van 2012 en 2016.