Tinder Plus: twee keer zo duur voor mensen boven de dertig

Tinder heeft vandaag een aantal lang verwachte nieuwe functies bekend gemaakt. De opvallendste verandering: mensen boven de dertig moeten meer voor hun lidmaatschap betalen dan jongere gebruikers. In de VS wordt Tinder twee keer zo duur voor dertigers. Voor het Verenigd Koninkrijk geldt dat wie boven de 28 is bijna vier keer zoveel betaalt voor een abonnement. Tinder kost jongere gebruikers 3,99 pond per maand, maar wie ouder dan 28 is betaalt ineens 14,99 pond. In Nederland varieert de prijs tussen de 3 en de 14,99 euro. Andere vernieuwing is dat het mogelijk wordt om van locatie te wisselen met de functie Passport. Tot nu toe was de dienst gelinkt aan je omgeving, maar nu kun je ook andere steden of landen toevoegen. Verder kun je een afwijzing ongedaan te maken wanneer je iemand per ongeluk 'wegveegt' en is er een aparte functie gekomen voor het onbeperkt 'liken' van profielen.

Bron(nen):   AD      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Vogelbeest

  Whatsapp doet het een stuk slimmer met 1,- per jaar. Voor 1,- per jaar loopt er haast niemand weg. Voor 15,- per maand wordt het al snel leuk om op een alternatief te gaan kijken.

  • Windows 8

   Whatsapp is geen dating dienst/site 😉 en inderdaad
   “Users who have hit their limits on Tinder can head over to Hinge or Coffee Meets Bagel.”

   (in antwoord op Vogelbeest)
 2. biker henk

  Leeftijdsdiscriminatie mag dus wel op de commerciële markt?

 3. Windows 8

  Jeannette heeft de essentie over het hoofd gezien : het gaat hier op de PREMIUM dienst. Klassieke datingsite truuk en gebaseerd op verdienmodel mannen.

  ““Given the young age of the target demo and frequent unwillingness to pay monthly recurring fees for social services, we believe Tinder will not have much success monetizing with a high-cost recurring monthly subscription offering,”

  http://www.slate.com/blogs/moneybox/2015/03/02/tinder_plus_pay_for_passport_rewind_and_unlimited_right_swipes.html

Reacties niet toegestaan