Deze video maakt Apple en Tim Cook volkomen belachelijk

Het heeft iets van godslastering. Zeggen dat Apple onzin is en Cook en malloot. Misschien dat daarom deze video zo populair is  

14 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. vandehoedenderand

  Hahaha. Top!
  Zal een hoop fanboys pissig maken.
  De waarheid is soms hard.

 2. John_Rambo

  Ik lachte nog harder dan die vent. Whahaha.

  • Koper

   3 of 4 jaar? Een high-end telefoon heeft de eerste eigenaar minder dan twee jaar in bezit.

   (in antwoord op John_Rambo)
  • Windows 8

   “In feite is een Apple alleen maar een scherm met icons…”
   U bent duidelijk een IT-specialist, ja misschien zelfs een programmeur of developer? /sarcasme

   (in antwoord op John_Rambo)
 3. Xander

  Apple… Ik heb er weinig mee, anders dan dat ik de i-pad aan 70+ senioren met een digitale beperking aanbeveel. Apple is hufterproof en best bruikbaar voor deze leeftijdsgroep van digitaal uitgedaagden.
  De werkschuwe man in kwestie is een ergerlijke kerel die men normaal zou mijden, dat gestoorde lachje en die blik van kijk mij eens leuk zijn, een praatjesmaker met een dikke Mexicaanse duim geloofwaardigheid nihil.
  Negatieve maar correcte Apple feitjes opnoemen die elke realist al weet, tja zoek dan een betere acteur/gast uit omwille van de kijkcijfers.

  • Albert Bakker

   “De giechelaar” is geen Mexicaan, hij is een Spanjaard. Heeft zijn hele leven hard gewerkt trouwens. Alleen niet bij Apple.

   Ik vind het wel grappig en die lach juist erg aanstekelijk.

   Trouwens de stand van zaken in de wereld is dat Apple leidt en dat het werkt. De rest bakt met enige vertraging daarna wat in elkaar wat er op moet lijken maar vervolgens of nooit werkt of maar de helft van de tijd of anders maar half en half.

   (in antwoord op Xander)
   • Koper

    Apple verandert zelden de wereld door hun producten. Het is hun end-to-end business model, het Apple ecosysteem.

    Ze begrijpen als de beste dat je geld kan verdienen door producten gebruiksvriendelijk te maken zodat ook je grootouders het kunnen gebruiken i.p.v. slechts de techautist van de familie. Google heeft dit ook begrepen en Microsoft inmiddels in ook.

    (in antwoord op Albert Bakker)
    • Windows 8

     “Apple verandert zelden de wereld door hun producten. ”
     Ken jij veel tablets van voor de iPad?

     (in antwoord op Koper)
    • Albert Bakker

     Dat heeft Apple inderdaad goed in de smiezen: hoe je dingen kunt laten werken. Dat is wel een ding waar ik erg aan hecht moet ik zeggen. Dat het ook werkt zeg maar.

     Ik heb dan ook niet zoveel aan een Microsof bak dat in de veronderstelling leeft dat het mij bezig moet houden met het laten kijken naar balkjes en rondjes, terwijl het bezig is zichzelf in de knoop te draaien, het dagelijks updaten van het systeem en het weer proberen teniet te doen van het volautomatische verkloten van je instellingen die dat weer tot gevolg heeft.

     (in antwoord op Koper)
     • carlblyweert

      Ik snap je argumenten van Apple maar eerlijk gezegd vind ik het beperkende producten. je moet via hun kanalen kopen, kent ook compatibiliteitsproblemen, kent ook defecten (onlangs een vriendin wiens beeldkaart quasi opgesmoord was maar viel nog binnen de ‘verlengde’ garantie) en voornamelijk persoonlijk is het geen goed game-gerief. Ik stel mijn computer liever zelf samen en hopelijk, dankzij voortdurende miniaturisatie, komt er een moment dat we dat met onze smartphones/tablets/gadgets ook gaan kunnen.
      Je hoeft zelf geen techneut te zijn want die staan in de winkels klaar met raad en daad en er is altijd wel iemand in de familiale/sociale kringen die welingelicht is 😉 en je raad kan geven waarmee je dus een pc kan hebben die apple veruit overstijgt.
      Dat is dan hardwarmatig, softwarematig verkies ik ook liever andere Operating Systems dan Apple wegens beperktheid van mogelijkheden, zelfs windows is dan toeganklijker. Alleen is dat dan weer deels een voordeel voor apple wegens beperktheid waarmee men kan kloten met jouw systeem. Soit, als ik kon zou ik customizable touchpads uitbrengen zodat je hem kunt aanpassen aan je noden. allezins zou het wel een duur ding zijn omdat ik geen mensonterende toestanden zou toestaan in productie en daarmee dat misschien 5 man een een paardekop hem zouden kopen en ik dan failliet ben.

      (in antwoord op Albert Bakker)
   • Xander

    Mexicaanse duim zei ik, zeker een kennis van je? Veel plezier samen aay caramba!

    (in antwoord op Albert Bakker)

Reacties niet toegestaan