8 redenen waarom de Apple Watch een miskoop is

De eerste consumenten hebben een tijdje met de Apple Watch gespeeld en ze zijn niet allemaal even enthousiast. Hieronder acht veelgehoorde klachten van gebruikers. 1. Mensen weten niet hoe ze het apparaat kunnen aanschaffen. Hij is bijna alleen online te koop en wanneer hij wordt bezorgd is onduidelijk. 2. De Apple Watch is moeilijk in te stellen. Website The Verge heeft een handleiding van 16 stappen opgesteld en waarschuwt ervoor dat het veel werk is. 3. De randen van het horloge beschadigen extreem snel. Het roestvrij staal hoeft maar een klein tikje te krijgen of er zit een kras op. De vroegere iPods, die van vergelijkbaar materiaal zijn gemaakt, leden aan hetzelfde euvel. 4. Als je hem op de straatstenen laat vallen, breekt het glas. Nu zit een horloge meestal vast om je pols en zal hij doorgaans niet op het asfalt kletteren, maar gebeurt het onverhoopt toch dan is hij kapot. 5. De Apple Watch slurpt flink wat energie uit je iPhone, waarmee hij continu in contact staat. Dat wordt nog vaker opladen dus. 6. Sommige gebruikers stopten de oplader in het stopcontact en kwamen erachter dat het horloge niet oplaadde. Er is een manier om dat te omzeilen, maar ideaal is het niet. 7. De apps zijn nog lang niet goed genoeg. Er zijn al heel veel apps voor het horloge, maar een behoorlijk aantal daarvan is vrij nutteloos. Bovendien werken ze veel minder prettig op het kleine horlogeschermpje. 8. Het app-scherm is onprettig. Sommige gebruikers vinden het net een bijenkorf. Ze vinden het niet fijn om er naar te kijken.

Bron(nen):   Huffington Post      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  ” Hieronder acht veelgehoorde klachten van gebruikers.” en
  “1. Mensen weten niet hoe ze het apparaat kunnen aanschaffen.”
  Interessante definitie van gebruiker.

  9. Kopen staat vrij dus stop met zeuren, niemand verplicht je.

 2. Vogelbeest

  Je mag dus vet betalen om beta-tester te zijn.

 3. Burgermans

  Hoe kan een gebruiker nou niet weten hoe hij zijn horloge heeft aangeschaft?

 4. Oh_Oh_SarCastro

  Punt 3, is een duidelijk teken dat ze niet van hun fouten leren.
  Punt 4, ik ben lichtelijk in shock dat je bij een smartwatch van minimaal 400 euro niet eens een scherm van saffierglas krijgt.

 5. John Dudley

  Wat een flauwekul verhaal. “Als het horloge op de grond valt is ie kapot”. Als je je telefoon op de grond laat stuiteren is ie ook kapot of zitten er op zijn minst krassen op en als ik mijn bril tegen de grond gooi zitten er ook krassen op, en als je een wijnglas laat vallen….. dan is ie ook kapot. Het is een opsomming van alle negatieve verhalen. “je moet nog vaker je telefoon opladen”, je laadt die telefoon al dagelijks op. “Het app scherm is onprettig om naar te kijken”, heb jij het gezien dan?

Reacties niet toegestaan