voetbal
door anp
woensdag, 24 oktober 2018 om 21:53
van bommel heftig avondje voor psv1540411459
EINDHOVEN (ANP) - Mark van Bommel was woensdag onder de indruk van Tottenham Hotspur. De trainer van PSV besefte dat zijn ploeg blij mocht zijn met het gelijkspel tegen de Londenaren. ,,Het was een heftig avondje. We speelden tegen een voetballend erg sterk team. We mogen blij zijn met een punt'', aldus Van Bommel.
Vooral het eerste half uur na rust had PSV niets in te brengen in het Philips-stadion. Dankzij een laat doelpunt van Luuk de Jong speelde PSV toch gelijk (2-2) en mag het nog hopen op de derde plaats en een vervolg in de Europa League.
,,We wilden de voorsprong van 1-0 verdedigen tot de rust. De gelijkmaker viel op een ongelukkig moment, net als in de vorige wedstrijd tegen Inter'', zei Van Bommel, die lang niet meer op een punt durfde hopen. ,,Het zijn de details die beslissend zijn, dat zeg ik vaker. Nu viel het een keer in ons voordeel uit.''