Het ziet er niet best uit voor actrice Imanuelle Grives

Imanuelle Grives is niet de enige die in Antwerpen wordt vastgehouden voor drugshandel op festival Tomorrowland. Een 28-jarige Australiër zit in hetzelfde schuitje. Hij is nu veroordeeld tot drie jaar cel en een boete van 8.000 euro.

Dario B. had vergelijkbare hoeveelheden drugs bij zich als de Rotterdamse actrice. De Australische man werd op het festival op heterdaad betrapt. In zijn tent vond de politie 26 xtc-pillen, 13 doses lsd, 48 gram ketamine, 17 gram cocaïne en 27 gram hasj plus ruim 9000 euro. Grives had meer dan 100 xtc- en amfetaminepillen, MDMA, 20 gram cocaïne en bijna 10 gram ketamine bij zich toen ze werd opgepakt. In haar hotelkamer lagen nog meer drugs.

Deze week kreeg de actrice te horen dat ze tot de rechtszaak vast blijft zitten. Over enkele weken verschijnt ze voor dezelfde rechtbank als de Australische dealer. Het ziet er dus niet best uit voor Grives, die met twee Amerikaanse vriendinnen van 39 en 41 jaar oud op het festival was. Ze trokken samen op, maar volgens de advocaat van de Amerikaanse vrouwen wisten zij niets van het drugshandeltje van de Rotterdamse.