Frits Wester niet dronken tijdens televisieoptreden. Volgens Frits Wester (video)

Beroemd
door anp
zondag, 08 september 2019 om 22:53
screenshot 7
Nadat Frits Wester zondagavond verscheen in een aflevering van RTL Nieuws, kwamen er veel reacties op het ogenschijnlijk 'dronken' televisieoptreden van de politiek commentator. Tegenover Shownieuws reageert Wester echter: "Mensen hoeven zich geen zorgen te maken. Ik was gewoon heel erg moe en ik moest ineens snel voor de camera staan. Het had inderdaad strakker gekund, dat geef ik meteen toe."
Frits was in Italië voor een interview met Geert Wilders, maar leek in de uitzending erg over zijn woorden te struikelen. Ook leek hij erg trillerig en leek het alsof hij zich moest vasthouden aan de reling. Kijkers maakten zich dan ook flink zorgen. Mensen vroegen zich af of Wester stomdronken was of last had van zijn gezondheid. Op sociale media kwamen er dan ook veel vragen over de verschijning van de commentator.
RTL liet weten dat ze in gesprek gaan met Wester. "Frits is in Italië voor een interview met Geert Wilders. De uitzending was inderdaad niet zoals wij gewend zijn. We gaan daarover met Frits in gesprek."