Actrice Robin Martens aangehouden na mishandeling politieagent

Robin Martens, vooral bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, is in de nacht van zaterdag op zondag door de politie aangehouden in haar woonplaats Castricum, nadat ze een agent mishandelde. De actrice was onder invloed van alcohol. Shownieuws heeft beelden van het opstootje.

Het gebeurde om half drie 's nachts nadat veel uitgaansgelegenheden in Castricum sloten. Er ontstond een vechtpartij, waarbij een zeventienjarige Heemskerker met een mes begon te zwaaien. De politie werkte de tiener tegen de grond en kon het 'Rambo-mes' in beslag nemen. Een man probeerde de jongen te bevrijden en gooide daarbij een omstander en een andere agent op de grond.

"Plotseling kwam een vrouw aanlopen die de politieman beetpakte en hem meerdere malen hard in het gezicht sloeg”, meldt de politie in een officieel persbericht. "Ze werd aangehouden voor mishandeling en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Daar werd een hoog promillage alcohol geconstateerd.” 

Het zou gaan om Robin Martens, tegenwoordig één van de gezichten van make-upmerk Rimmel. Volgens haar manager is het echter 'een storm in een glas water'. "In tegenstelling tot wat de politie nu naar buiten brengt, heeft Robin in geen geval een agent aangeraakt, zo heeft ze mij verzekerd.”