Gordon heeft zin in drank: “Ik heb een dip”

Gordon worstelt met een drank- en drugsverslaving. Na een opname in augustus in een Zuid-Afrikaanse verslavingskliniek is de zanger en presentator clean. Maar hij heeft het zwaar. Op Instagram zoekt hij steun bij zijn fans.

"Ok heel eerlijk, ziek geweest deze week en het gaat sinds twee dagen kut....alleen maar posten hoe geweldig het gaat word ik misselijk van," begint de zanger.

Het sporten valt hem zwaar. "Ik moet weer in mijn training komen maar al drie dagen soort van antigevoel pfffff. Ook kreeg hij weer zin in alcohol. "Gisteren ook voor het eerst in al die maanden weer zin in drank pffffff. Ik blijf sterk en kom uit deze dip! Hoort erbij! Pep me op!" schrijft hij.

Gelukkig krijgt de zanger veel opbeurende reacties op Instagram. Ook diverse bekende Nederlanders als Nicolette van Dam en Bridget Maasland geven hem een steuntje in de rug. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Ok heel eerlijk, ziek geweest deze week en het gaat sinds twee dagen kut....alleen maar posten hoe geweldig het gaat word ik misselijk van. Ik moet weer in mijn training komen maar al drie dagen soort van antigevoel pfffff gisteren ook voor het eerst in al die maanden weer zin in drank pffffff Ik blijf sterk en kom uit deze dip! Hoort erbij! Pep me op! #moeilijk #geenterugval #inherstel #nobodysaiditwaseasy #settinggoals #mybody #proud #onedayatatime #needsomesupport

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op