Meghan vertelt emotioneel: Het gaat niet zo goed met mij

Meghan Markle vertelt in een documentaire dat de afgelopen maanden voor haar niet gemakkelijk waren. Ze vindt het lastig dat haar leven onder een vergrootglas ligt.

"Weinig mensen hebben aan me gevraagd hoe het nu eigenlijk met míj gaat", zegt de vrouw van de Britse prins Harry in de docu Harry & Meghan: An African Journey, die vanavond door RTL wordt uitgezonden. Het leven van Meghan Markle veranderde in enkele jaren compleet: van een vrij, geëmancipeerd Hollywoodleventje kwam ze ineens in de strenge mal van het Britse koninklijk huis terecht. Ze kreeg bovendien een kind en alle Britse media hadden continu kritiek op de Amerikaanse.

"Kijk, elke vrouw - en al zeker als je zwanger bent - is echt kwetsbaar. Dus dat was een uitdaging...", legt ze uit. "Vooral als je net een kindje hebt en als vrouw... het is veel. Dus je gooit het maar op de hoop terwijl je probeert om een mama of een pasgetrouwde vrouw te zijn.”

Als de journalist vraagt hoe het met haar gaat, reageert ze: "Bedankt dat je dit aan me vraagt. Weinig mensen hebben aan me gevraagd hoe het nu eigenlijk met míj gaat. Maar achter de schermen is het wel de realiteit waar ik doorheen ga.” Als de interviewer voorzichtig zegt dat het dus niet zo heel goed met haar gaat, geeft ze toe: "Dat klopt." 

Bron(nen):   AD