André heeft Monique niet bedrogen en Bridget is echt verliefd

De soap rondom André Hazes en Bridget Maasland duurt voort. De doorgaans zo kalme Nederlandse showbizz wordt er danig door opgeschud. Laatste updates: André laat weten Monique niet te hebben bedrogen en Bridget is echt verliefd.

"We hebben het leuk. Maar of het een relatie is, dat weet ik nog niet. Dat moeten we eerst nog uitzoeken", zegt de 45-jarige Bridget vanochtend bij radio 538. "Zo lang zien we elkaar nog niet dus dat weet ik nog niet. Maar ik ben wel verliefd." De twee zouden elkaar nog maar "een weekje" zien. "Ik was daarvoor in Italië en hij in Spanje dus eerder hebben we elkaar niet gezien. En op het concert hadden we contact."

De 20 jaar jongere André schrijft op Instagram: "Ik ben niet weggegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget. Mijn relatie was al over met Monique, en de een gaat sneller door dan de ander", vervolgt hij. Over het beruchte appje zegt hij: "Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb met wie ik contact heb. En dat contact maakt mij blij. Ik heb dat appje gestuurd, omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven, want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond. Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw."