Broer van Pistorius zou ook een vrouw hebben gedood

Volgens Sky News moet ook de broer van Oscar Pistorius terecht staan vanwege de dood van een vrouw. Oscar heeft zijn vriendin doodgeschoten, expres of per ongeluk,  Carl Pistorius, wordt ook  vervolgd inzake de dood van een vrouw. De Britse nieuwszender Sky News meldde zondag dat Carl wordt beschuldigd van dood door schuld. Hij zou bij een verkeersongeluk de dood van de vrouw op zijn geweten hebben. Het ongeluk vond in 2010 plaats, maar moet nog voorkomen voor de rechtbank. Zijn zaak dient begin maart, die van Oscar begin juni. Beiden hebben dezelfde advocaat.

Bron(nen):   Skynews      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Genuine_Defector

    Opgefokt testosteron is doorgaans niet voorbehouden aan één enkel familielid.

    Mensen, doorgaans mannen, die hun hormonen niet in bedwang kunnen houden, zorgen voor de meeste problemen en overlast.

    Het is natuurlijk speculeren op dit moment, maar op CNN hebben ze middels 3D-beelden de situatie in kaart gebracht. Op zijn zachtst gezegd is het hoogst onwaarschijnlijk dat Pistorius (de blade runner) werkelijk dacht dat er een inbreker was. Op hol geslagen hormonen, al dan niet onder invloed van (verboden) middelen, lijken eerder de oorzaak te zijn geweest. Maar zoals gezegd, het is pure speculatie op dit moment.

  2. John

    Hier slaat de hype toch wel een beetje door. Dood door schuld aan een aanrijding is wel iets anders dan een gun op iemand leegschieten. De suggestie dat er verband is noem ik sensatie journalistiek. Waarmee ik geen sympathie betuig voor de blade runner, dat wil ik even nadrukkelijk toevoegen om elk misverstand uit te sluiten.

Reacties niet toegestaan