Nicolette Kluijver en bekende plastisch chirurg gaan scheiden

Beroemd
woensdag, 19 februari 2020 om 12:32
welingelichtekringen header 1
Presentatrice Nicolette Kluijver en haar man, plastisch chirurg Joost Staudt, gaan na acht jaar huwelijk uit elkaar. Dat laat het koppel weten aan RTL Boulevard. Hun huwelijk verkeerde al enige tijd in zwaar weer.
Het tweetal heeft drie kinderen, Isabella (7) en de tweeling Ana-Sofia en Jesse (5). De kinderen blijven op de boerderij in Ouderkerk aan de Amstel wonen. Nicolette en Joost gaan heen en weer reizen tussen hun oude stulpje en een nieuwe woning.
Een jaar geleden plaatste Nicolette (35) al een bericht op Instagram, waaruit bleek dat het koppel uit elkaar ging. "Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is ze laten gaan. We zullen de beste vriendjes blijven", klonk het. Het bericht werd al snel weer verwijderd.
Het stel liet weten te knokken voor hun huwelijk. Nicolette, die in 2017 de diagnose longkanker kreeg, zei nog dat de ziekte een zware wissel trok op het gezinsleven en haar relatie. Ze hebben het niet gered, maar blijven wel vrienden. Zo zullen ze ook vakanties met het hele gezin blijven doen.