‘Hangend gezicht’ Dave Roelvink door allergische reactie

De klachten van Dave Roelvink aan zijn gezicht kwamen door een allergische reactie. Dat schrijft vader Dries donderdag op Facebook.

"De schrik sloeg gisteravond om ons hart toen Dave me op Facetime belde en ik zag dat de rechterkant van z'n gezicht ging hangen", kijkt Dries terug. "Het zag er eng uit en leek op de symptomen van een beroerte."

In het ziekenhuis werd Dave uitgebreid onderzocht. Ook werd bij hem een hersenscan gemaakt. "Inmiddels waren z'n klachten weer verdwenen en men kon eigenlijk niet aangeven wat de oorzaak was. Uiteindelijk bleek het om een allergische reactie te gaan op de oogdruppels die hij had gekregen voor z'n oogonsteking waar hij al drie dagen last van had pfffffffff", aldus een opgeluchte Dries.

Dave liet woensdagavond al weten dat hij in ieder geval niets ernstigs mankeert. Artsen dachten toen nog dat hij misschien door een insect was gebeten. Op Instagram bedankt hij iedereen voor alle lieve berichtjes. "Het was best wel eng wat er allemaal gebeurde. Maar hoogstwaarschijnlijk was het dus die allergie", zegt hij.