Oerlemans en Bieber maken samen tv-programma

Reinout Oerlemans gaat een dansshow ontwikkelen die is ‘ontsproten aan de geest van Justin Bieber‘. Dat vertelt de baas van Eyeworks vandaag in het AD. De superster zocht volgens Oerlemans al enige tijd naar een geschikte producent om zijn tv-idee te ontwikkelen. 'Wat moet ik zeggen', aldus Oerlemans in het dagblad. 'Fantastisch dat we een programma gaan maken met momenteel misschien wel de meest populaire entertainer van de wereld. Dit wordt geweldige televisie.' Oerlemans heeft Bieber nog niet ontmoet. 'Ik heb Bieber zelf nog niet ontmoet, maar ik heb alles kortgesloten met zijn managementteam. Welke weg we precies gaan bewandelen, is nog niet zeker, maar we gaan het zeker ook voor Nederland maken. Waarschijnlijk voor een commerciële zender.'

Bron(nen):   AD      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Oerlemans die huilie-huilie doet bij een kind, om ook maar weer op het toneel te kunnen verschijnen. Pathetisch. “Ik heb alles kortgesloten met z’n management…is nog niet zeker…waarschijnlijk voor een commerciele”. Man, er is helemaal niets behalve, een volledig leeg plan, hooguit een jankmail naar Bieber e.c..

 2. j g

  Echt knap hoe Reinout bestaande dingen onder een andere naam kan verkopen.

 3. marianne martens

  Oerlemans is de “moderne” uitbuiter.,
  “Bieber de moderne slaaf.
  Die jongen is geestelijk onevenwichtig, laat hem herstellen van zijn Amerikaanse “uiteen gerijte” diepe geestelijke wonden..

Reacties niet toegestaan