Kate Middleton is woedend: “Ze voelt zich uitgeput en gevangen”

Nu prins Harry en Meghan Markle het Britse koninklijk huis hebben verlaten, hebben prins William (37) en Kate Middleton (38) het veel drukker gekregen. Vooral de Hertogin van Cambridge wordt vaker naar voren geschoven. En daar is ze niet blij mee.

“Kate Middleton voelt zich compleet uitgeput en gevangen”, klinkt het in het Britse kwaliteitsblad Tatler Magazine. Volgens intimi zou ze 'woedend' zijn over de hoge werkdruk. “Ze kunnen hun kinderen niet meer zelf naar school brengen, omdat de verantwoordelijkheden nu enorm zijn," aldus de bronnen. 

"Kate is daar woest over. Natuurlijk lacht ze nog altijd breed en kleedt ze zich tijdens werkbezoeken steevast op de juiste manier, maar dit is absoluut niet wat ze wil. Ze werkt net zo hard als de CEO van een topbedrijf die overal moet komen opdraven, maar geen grenzen kan stellen of voordelen kan krijgen zoals vakantie.” 

Ruzie
Het botert al lange tijd niet meer tussen Kate en Meghan. Ten tijde van het huwelijk van Harry en Meghan in 2018 haalde Kate fel uit naar de Amerikaanse. “Kate heeft Meghan op haar plaats gezet, omdat ze vond dat ze denigrerend tegen het personeel van Kensington Palace had gesproken. En in het paleis hoor je talloze van zulke verhalen van het personeel. Over hoe die of die een nachtmerrie is en zich slecht gedraagt, terwijl je dat nooit hoort over Kate.”

Sinds het besluit van Harry en Meghan om naar Amerika te vertrekken hebben de twee vrouwen elkaar niet meer gesproken. “Ze konden niet verder van elkaar af staan dan nu, hoeveel moeite Middleton ook heeft gedaan”, klinkt het.

Ondertussen mist de hertogin haar schoonbroer heel erg. “Ze heeft gehuild over de letterlijke en figuurlijke afstand tussen hen”, klinkt het. “Ze wou dat ze met Harry kon praten. Ze mist hem en vreest dat ze nooit meer zo close met hem zal zijn als vroeger.”

Bron(nen):   HLN