We vinden ze lelijk, maar 1 op 4 vrouwen heeft toch Ugg’s

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat 35% van de vrouwen uit de Verenigde Staten meer dan 20 paar schoenen in de kast hebben staan. En iets meer dan een kwart van de vrouwen -26%- geeft aan dat Uggs tussen die 20 paar schoenen behoren. Het onderzoek bestond uit een enquête gehouden onder 6750 Amerikaanse vrouwen. Terwijl 46% van de vrouwen minder dan 20 paar schoenen bezit, blijkt toch een groot aantal vrouwen een schoenentik te hebben. Van de ondervraagde vrouwen bezit 14% meer dan 50 paar schoenen en 4% meer dan 100 paar schoenen. Uit het onderzoek blijkt ook dat celebs een grote rol spelen in onze schoenenkeuze. Dit is vooral het geval onder het jongere publiek. Uit de enquête blijkt dat 19% van de vrouwen geboren in de jaren ’80 en ’90, schoenen hebben gekocht die ze hebben gespot bij een celeb.  

Bron(nen):   Shoejunk      

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Buck Danny

  Er bestaan zelfs “mannen” met Uggs. En die lopen er ook nog op!

 2. Jasper_B

  Samen met de harembroek het bewijs dat vrouwen geen verstand van mode hebben. Waarmee ik overigens niet wil zeggen dat mannen dat wel hebben.

  • janneke123

   Je vergeet de strakke legging bij te dikke dames 🙂 als het om (wan) smaak gaat

   (in antwoord op Jasper_B)
 3. AT

  Uggs, een beetje de ovenwant onder de schoenen.

 4. Kamikaazkop

  Mode is eigenlijk ook gewoon kudde gedrag.

 5. janneke123

  Ik zie ze wel als ik in de stad loop maar in mijn directe vrienden en kennissenkring ken ik niemand met die lelijke dingen. Is het naast kuddegedrag ook iets cultureels?

 6. Septagon

  Hey Kluk Kluk, wat vind jij hiervan?
  Ugg!

 7. kerry

  heb ze niet en hoef ze niet.

Reacties niet toegestaan