Wesley wilde Rene van der Gijp niet in elkaar rossen omdat die hem kabouter noemde

Het is in de media al twee dagen druk rond een bericht dat Hans Kraay de wereld in hielp. In het veelbekeken voetbalprogramma VI hadden Rene van der Gijp en Johan Derksen als grap gezegd dat Sneijder niet met zijn beentjes bij de pedalen van zijn Hummer kon komen. Wesley razend, zegt Kraay. Sneijder zou volgens Kraay van plan zijn geweest met een privejet naar Nederland te vliegen en Van der Gijp en Derksen 'in elkaar te laten stampen'. De voetbalcommentatoren leveren ook regelmatig kritiek op Wesleys vrouw Yolanthe en hij had er genoeg van. Wie is de held van dit verhaal? Kraay, want die stichtte de vrede. Showhost Wilfred Genee vertelde er vanochtend op 538 over “Ik wilde het gisteren al in de Europa League-uitzending gebruiken, maar ik dacht: ik bewaar het voor vanavond. Vanavond kunnen we er beter op ingaan, want gisteren bij de Europa League hadden we meerdere wedstrijden.Kraay zit vanavond overigens niet aan tafel. “Maandag is Hans Kraay jr. er nog en hij zal dan natuurlijk in geuren en kleuren vertellen hoe hij ons gered heeft. Vanavond zit Jan Boskamp er. Hij had ons ook gered, hoor.
Wesley Sneijder ontkent echter alles.
"Het rond verspreiden van onzinverhalen om zo aandacht te krijgen is al erg...", twitterde Sneijder vrijdag. "Maar het te geloven is nog erger! Goed gedaan, Nederlandse media."
 

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Bert Hilhorst

    Hij heeft dan wel een krukje nodig om van de Gijp en Derksen op hun neus te raken.

  2. Loobs

    Wesley heeft gelijk. Het is stuitend, hoe de pestcultuur op de Nederlandse televisie hoogtij viert. En dan maken we ons zorgen over schoolkinderen… de toon wordt gegeven door mannen als Derksen en Mulder die de tijd uit het oog zijn geraakt: het is al jaren terug dat zij iets gepresteerd hebben, en helaas, hun jeugd ligt in een grijs, grijs verleden.

  3. Gert-Jan

    Hans Kraay is een vieze smeerlap.

Reacties niet toegestaan