John de Mol ontkent – een beetje – dat hij in bed lag bij La Paay

John de Mol is niet blij met de onthullingen uit de vrijdag verschenen biografie van Patricia Paay. Zo zou de mediamagnaat in de jaren 80, toen hij manager was van The Star Sisters, het bed hebben gedeeld met de diva. Volgens De Mol is dat niet waar. Althans: hij zegt dat hij het zich niet kan herinneren. 'Ik kan niet bewijzen dat wat zij beweert onzin is', zegt hij in De Telegraaf. 'Daar staat tegenover dat zij niet kan bewijzen dat het waar is. Ik kan het me in ieder geval niet herinneren, dus heeft het weinig indruk gemaakt. Mócht het al kloppen.' Het kan dus blijkbaar kloppen 'Bij Carlo en Irene aan tafel zei Bert van der Veer zondag dat hij Patricia had moeten overhalen het boek te schrijven. Een argument van Patricia om van het idee af te zien, was dat haar geheugen niet goed is. Het is jammer dat zij zich toch heeft laten overhalen.' De Mol noemt de biografie 'een tragische poging van iemand die aan het eind van haar carrière is en toch nog even aandacht wil trekken'. 'Ik raad iedereen aan die overweegt het boek te kopen dit niet te doen. Het is zonde van de omgehakte bomen, en je kunt je geld beter aan een goed doel geven.'

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Heel Hilversum heeft elkaar toch al eens in de mond gehad. Anderzijds, who cares? Nieuws over een nonowereld.

 2. Gerardus Molema

  Tja de Gooise matras. Iedereen die er een beetje toe doet in Hilversum heeft er onder of bovenop gelegen. Ontkennen heeft weinig zin want wie voor dergelijke manieren van omhoog ****** bedankte, was gauw uitgehilversumt.

  • Jannie Ooms

   Aan uw reactie ligt vast persoonlijke ervaring ten grondslag. Zou u die misschien, al is het maar in het kort, wat nader willen toelichten? Naam en toenaam, bijvoorbeeld.

   (in antwoord op Gerardus Molema)
   • John

    Hij zal wel gek zijn. Waarom je eigen vijanden kweken zonder er voordeel bij te hebben? Komen er alleen nog meer van die gevallen van “wellis nietus” uit voort. Zinloos dus.

    (in antwoord op Jannie Ooms)
 3. catchit64

  Ach in de jaren 80 zag ze er in elk geval 30 jaar jonger uit en over smaak valt te twisten
  maar het zou zomaar kunnen.

 4. zo maar iemand

  Weer zo’n vervelend mens.

Reacties niet toegestaan