Volgens Cornald Maas kan het bijna niet fout gaan met Anouk

Cornald Maas vindt het nummer Birds van Anouk de allerbeste songfestivalinzending ooit. 'Anouk heeft het begrepen,' vindt hij. Het is morgen aan Anouk om - geheel tegen de traditie in - Nederland aan een finaleplaats te helpen.  Als ze succes heeft, plaatst zij Nederland voor het eerst in 9 jaar weer in die finale. Maar dat zou volgens Maas wel goed moeten komen, laat hij vandaag weten in De Telegraaf. 'Als Nederland dit jaar de finale niet haalt, dan zou voor eeuwig bewezen zijn dat kwaliteit niet aanslaat op het Eurovisie Songfestival. Dit is er op of eronder.' 'Voorheen gaven de bookmakers Nederland geen schijn van kans. Maar nu staat Nederland in de top tien. En de bookmakers zitten er bijna nooit naast.' De zangeres begint wel geblesseerd aan de wedstrijd. Zaterdag ging ze met de Nederlandse delegatie bowlen. Daarbij is ze gevallen en geblesseerd geraakt. Volgens haar manager Kees de Koning klopt het bericht over de blessure van Anouk. "Het is geen grap. Volgens de fysiotherapeut is er geen reden tot paniek. Ze moet alleen rust houden."

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. janneke123

  En toch mis ik die vette Anouk sound in dit nummer. Mooi maar erg tam.
  Ben niet zo van het songfestival maar nu wel erg benieuwd naar de finale.

 2. Dead Silence

  Dit mokkel gaat winnen, ze heeft heel Zweden al bespeeld op de dwarsfluit.

  • vrouwtjetheelepel

   gut, dead silence, ik begrijp deze opmerking niet. kun je me vertellen wat je daarmee bedoelt?

   (in antwoord op Dead Silence)
 3. Gerardus Molema

  Met dat uitvaartriedeltje……..? Het zal wel, maar als je al niet depri bent van vanalles en nog wat, dan wordt je het wel van dit nummer. Afijn, we zullen afwachten ……..

 4. AT

  Toch weer bizar om geblesseerd te raken tijdens bowlen. In ieder geval vind ik het nummer heel mooi en asongfestivalachtig goed. Hopelijk staat ze er net iets sterker bij dan tijdens de oefeningen. Maar los van het songfestival (wat mij weinig boeit) is het een goed lied.

 5. johandevri

  Mooi nummer (wel een beetje triest) alleen totaal NIET geschikt voor een EurovisiesongFestival. Ik schat in dat het niet eens bij de eerste 10 plaatsen komt. Gokje wie gaat winnen…..kroatie of macedonia.

Reacties niet toegestaan