“Ik draag oorbellen om de aandacht van mijn grote borsten af te leiden”

De Colombiaanse actrice Sofia Vergara draagt graag opvallende oorbellen. Zo wil ze vermijden dat mensen naar haar borsten kijken. Ze zei dat nadat ze bij een premiere juist met een peperdure (5 miljoen) halsketting op de rode loper was verschenen, hetgeen haar decolleté extra onder de aandacht bracht. Maar dat is een uitzondering zegt Vergara De 'Modern Family'-actrice staat bekend om haar grote boezem. Haar F-cup lokt heel wat bekijks, maar zij probeert de aandacht af te leiden. "Ik draag normaal alleen oorbellen zodat mensen hoger kijken", zegt ze tegen Fox De 40-jarige Vergara doet haar best om te schitteren op de rode loper. Ze weet precies wat haar goed staat en komt dus ook niet steeds met nieuwe gewaagde creaties. Ze heeft naar eigen zeggen één voorwaarde voor een jurk: "Ik kan niets dragen zonder beha".

Bron(nen):   Foxnews      

27 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  En die oorbellen hangen tot op haar klabonkels.

  • Marcel van Houten

   Hahaha top commentaar, die tegenstemmers zijn echt té serieus!

   (in antwoord op Dead Silence)
   • JOHNN

    Die mevrouw poseert met graagte met slechts een string die in de bilnaad getrokken is als enig kledingstuk en ze beklaagt zich over mannen die naar haar tieten kijken.
    Ha ha ha, en wij ons maar druk maken hier, en verdedigers springen op de bres die op haar “goede doelen” wijzen. Nou nou.
    Ik heb in Colombia heel wat vrouwen met grote borsten + dikke billen gezien en de meeste waren maar al te graag bereid om daar zoveel mogelijk van te laten zien hoor. Vergara zal daar geen uitzondering in zijn.

    En ik ben de laatste die daar een bezwaar tegen maakt, ik zie dat liever dan de overhangende dubbele zwembanden op het strand van Zandvoort. Het gaat slechts om dat belachelijke bezwaar dat er naar geëtaleerde delen gekeken wordt. Ha ha ha Loop maar eens in je bijna nakie over het Damrak en kijk eens hoe er gekeken wordt, en dan zeuren?
    In Colombia is er een gigantisch verschil tussen arm en rijk en de meeste rijken kijken de andere kant op als de armoede in beeld komt. Als Vergara voor miljoenen aan juwelen koopt hoort ze bij die rijke groep, daar verandert een “ambassadeurschap” om de organisatie die kindslachtoffers helpt te propageren niet werkelijk iets aan. Of vinden we die “bekende nederlanders” die een spotje voor een goed doel inspreken ook zulke geweldige altruisten?.

    (in antwoord op Marcel van Houten)
    • Loobs

     Naief: de kans dat Vergara die ketting heeft gekocht, is zeer klein. De juwelen die celebrities op de rode loper dragen zijn in 90% de gevallen uitgeleend door desbetreffende ontwerpers, en niet in eigendom van de sterren in kwestie. Heeft alles met reclame te maken, en daarvoor wordt vaak een zeer opvallend ‘topstuk’ gebruikt dat model moet staan voor de rest van de collectie.
     God, had nooit gedacht dat ik nog eens de showbizz zou verdedigen, maar moet wel, als iemand zo krom aan het lullen is…

     (in antwoord op JOHNN)
 2. FritzTheCat

  Moet blij zijn dat er uberhaupt iemand naar je kijkt ….. viswijf

  • marianne martens

   wat ongelofelijk seksistisch allemaal, ook al laat je iets zien, kun je er problemen mee hebben, het valt wel op dat sommige mannen, ergens in of op hun lichaam weinig moeite hebben het ” en public” te laten zien.Als je iets wil benadrukken, is er mogelijk een “innerlijk” probleem, onzekerheid, al ben je knap, je zelf toch lelijk vinden etc, alsmaar ” lollig” doen, kan mogelijk de reden zijn dat je de meest gevoelige, gevoelige gevoelens wil overschreeuwen.

   (in antwoord op FritzTheCat)
   • Niegol

    Haha, valt mee hoor. Waar we op reageren is iemand die eerst haar “assets” gebruikt om vooruit te komen (no pun intended) en daarna zegt het vervelend te vinden dat er naar gekeken wordt. Dat is een tikje hypocriet.

    Tuurlijk mag je dragen wat je wilt, natuurlijk is dat geen excuus voor wat voor vervelend gedrag dan ook. Maar mannen zijn uiteindelijk ook maar mensen, we kijken nou eenmaal graag naar vrouwelijk schoon 😉

    (in antwoord op marianne martens)
    • marianne martens

     ja, dat kan allemaal.

     (in antwoord op Niegol)
    • Oh_Oh_SarCastro

     Als ik een kwartje zou krijgen voor iedere keer dat een vrouw eerst alles er aan doen om aandacht te krijgen en vervolgens zeer verwaand gaat klagen dat ze zoveel aandacht krijgt. Dan zou ik nu als milionair met pensioen kunnen gaan.

     (in antwoord op Niegol)
    • JOHNN

     Van mij mogen vrouwen laten zien wat ze willen en deze mevrouw gaat daar heel ver in, dus je veronderstelling van hypocrisie over mannen die ze verwijt dat ze er ongeremd naar kijken lijkt me heel aannemelijk.
     Link – http://examineropinion.wordpress.com/2012/12/29/ho-ho-so-vergara-is-one-post-christmas-cracker/sofia-vergara/
     Wat mij stoort is dat ze niets goeds met haar geld doet, maar gezien haar gedrag (extravagante juwelen om een excuus te hebben over haar borsten te praten) alleen maar uit is om haar marktwaarde verder te verhogen.
     Ik heb veel meer respect voor Marilyn Monroe, die in haar tijd heel veel deed om anderen te helpen en steunen en zelf nooit rijk werd van haar supersterren status.

     (in antwoord op Niegol)
     • Loobs

      Eh, ze doet dus wel degelijk iets goeds met haar geld. Maar goed, jij hangt het idee aan dat rijk worden van je vak een schande is en wil liever dat vrouwen van ellende en onzekerheid zelfmoord plegen dan dat ze plezier beleven (en het anderen gunnen) met het geld dat ze zelf verdiend hebben.

      (in antwoord op JOHNN)
   • JOHNN

    Nu denk ik toch dat je het “te diep” zoekt Marianne. Deze mevrouw heeft gewoon gebruik gemaakt van haar fysiek om aandacht te trekken en financieel binnen te lopen. Als ze daar niets beters mee weet te doen dan extravagante juwelen aan te schaffen heeft ze niet veel “in huis” wat haar bovenkamer betreft. Er valt zo verschrikkelijk veel te doen in het arme land Colombia, dat maar niet uit de shit komt door de bezitsdrang van de rijken.
    Btw heb je je oude “nick” weer terug? Ik raakte de mijne kwijt bij Disqus 🙁

    (in antwoord op marianne martens)
    • Loobs

     Nou, net even de dame in kwestie gegoogeld, en ik kom dit tegen:

     Vergara, who’s older brother was murdered in 1998 in an unresolved crime, has been involved with several organizations to promote peace in her war-torn country, among them “Peace and Hope for Colombian Children.”

     (in antwoord op JOHNN)
     • JOHNN

      Fijn dat ze zo’n broer heeft. Wat doet ze zelf behalve zoveel mogelijk op de foto gaan?

      (in antwoord op Loobs)
     • Loobs

      Eh, nee, beter lezen: de broer is vermoord, Vergara zelf is degene die actief is in verschillende organisaties. Natuurlijk, je kunt alles wantrouwen omdat ze een celebrity is en geld heeft, maar ten eerste geeft het mens eerlijk toe dat haar uiterlijk haar heeft geholpen en ten tweede doet ze wel degelijk iets met haar geld en invloed voor de zwakkere Colombianen. En jij? Ik begrijp, je hebt geen tieten noch extravagante juwelen, maar wat doe jij zo de hele dag voor de ellende in de wereld, behalve cynische berichtjes posten?

      (in antwoord op JOHNN)
     • JOHNN

      Ik was een aantal jaren in Colombia. Maar als jij beter weet van de “klassenstrijd” die Vergara levert al poserend voor welk medium dan ook, dan houd ik me wel stil hoor

      (in antwoord op Loobs)
     • Loobs

      Of je in Colombia was of niet, doet niet ter zake. Je argument deugde gewoon niet, namelijk dat ze ‘niets beters weet te doen’ met haar geld dan juwelen te kopen. Je had je oordeel snel klaar zonder even iets over de vrouw te lezen. Klaarblijkelijk doet ze wel íets. Niet genoeg naar jouw zin, ok, maar wel iets. Je kunt mensen niet verwijten dat ze actief zijn in showbusiness en daarmee geld verdienen. Vervolgens kom je met de vergelijking dat een celebrity zich beter kan gedragen als Marilyn Monroe – een vrouw die ontzettend met zichzelf in de knoop zat en er te vroeg een einde aan maakte. Sorry, maar je bent gewoon seksistisch bezig. Je vindt klaarblijkelijk dat een vrouw niet teveel op mag vallen, omdat ze a) grote tieten heeft en b) omdat ze uit een arm land komt. Deugt van geen kanten.

      (in antwoord op JOHNN)
     • JOHNN

      Oke als het niets ter zake doet dat ik een aantal jaren in Colombia was,
      zijn we toch uitgepraat? Jij hebt gegoogled en google brengt de
      waarheid, dus je weet het nu veel beter. Dan moet John gewoon zwijgen. Wie ben je eigenlijk met je autoritaire houding naar mij?

      Ik
      ken vrouwen die de hele dag zeven dagen per week bezig zijn voor betere
      politieke verhoudingen in Colombia, waardoor de absolute macht van het
      grootgrondbezit bestreden wordt. Vrouwen die geen tijd hebben voor
      makeover klinieken en dagelijkse fotoshoots met max bloot. Vrouwen die
      arm zijn met de armen. Ik heb zulke vrouwen gesproken, niet gegoogled.
      Je doet hen tekort met de aanbidding van sekssymbol Sofia.
      Laat mij dan maar cynisch zijn, dat maak ik zelf wel uit ja?

      En
      dan neem je me ook nog eens de maat over Marilyn Monroe, wier leven ik
      twee jaar heb bestudeerd en waarover ik een boek schreef dat binnenkort
      uitkomt.
      Ik ga me ontzettend kwaad maken, en dat moet ik eigenlijk
      niet doen, want je bent gewoon een eigenwijs nest dat de promo’s van de
      sterren gelooft omdat ze op google staan.

      (in antwoord op Loobs)
     • Loobs

      Autoritair: nee, dan gij. Schrijft ‘ga je mond spoelen’ en ‘eigenwijs nest’. Maakt zich kwaad omdat iemand op een discussieforum laat zien dat zijn betoog rammelt. Haalt er liever persoonlijke dingen bij dan de discussie zuiver te houden.

      Dit is een discussieforum. Je bestrijdt elkaar dus op basis van je argumenten. Je persoonlijke ervaring voegt in dit geval niets toe, noch doet het iets af, aan je nogal stevige opvattingen over ‘n vrouw die je niet kent. Ik ken haar evenmin, aanbid haar al helemaal niet, (kun je eenvoudigweg nergens uit concluderen) maar zag dat je moeite had je bewering (‘narcistisch’, ‘egoistisch’, ‘moet zich schamen’) te staven.

      Evenmin snijdt het hout de ene vrouw in het verdomhoekje te stoppen omdat een andere vrouw je goedkeuring wel kan wegdragen. Wat je in feite beweert, is dat een vrouw nooit beroemd/rijk/sexy mag zijn als ze uit een arm land komt. Dat is een interessante bewering. Mooie discussie waard. Mag inhoudelijk worden bestreden. Dat doe je echter niet; je wordt persoonlijk en denigrerend. Net als je argument.

      Je belabberde manier van redeneren doet me het ergste vrezen, maar gelukkig ben je bezig met een biografie, niet met een filosofische verhandeling. P.S: er zijn er wel meer hier op ‘t forum die boeken publiceren, en lange tijd in een straf buitenland hebben gewoond, dus laat die pronkveren maar weer hangen.

      (in antwoord op JOHNN)
   • hector

    kom we gaan het eens psychologisch analyseren….

    (in antwoord op marianne martens)
 3. meesan

  Of trek een t-shirt aan met op borsthoogte in glitterletters: my eyes are up here. Dan weet je ook zeker dat iedereen naar je borsten kijkt.

 4. Niegol

  Goh… Google haar eens, ze kleed zich meestal zo dat ze een decollete heeft waar je u tegen zegt.

  Lijkt er echt op dat ze probeert de aandacht van de borsten af te leiden… (en daarbij, die hebben haar waarschijnlijk genoeg voordeel opgelevert, nu gaan jammeren dat mannen ernaar kijken vind ik op zn zachtst gezegd hypocriet!)

  • Paulraw

   Idd alleen maar vleesrijke foto’s op Googlepics.Mw heeft dankzij dat wulpse vlees bereikt wat zij wilde en gaat nu zielig zitten doen in een zee van geld.Erg geloofwaardig voor haar minder welgeschapen seksegenoten.

   (in antwoord op Niegol)
 5. JOHNN

  Die narcistische egoïstische vrouw moet zich schamen in haar land met zoveel armoede en geweld.

 6. Loobs

  En de tieten in kwestie worden ons door de fotoredactie van WIK onthouden! Nou zeg…

 7. rearden

  Ja eerst je tieten met siliconen opblazen (ook al ontkent ze dat, de rare bolle vorm zonder dat ze ondersteund worden spreekt boekdelen, zeker op haar leeftijd) en dan beweren dat je niet wilt dat de mensen ernaar kijken. Dat gepraat over haar oorbellen is alleen maar bedoeld om JUIST de aandacht op haar tieten te vestigen. Want zeg nou zelf: als een vrouw zegt dat ze niet wil dat je naar haar grote tieten kijkt, wat doe je dan het allereerste? Precies.

Reacties niet toegestaan