Marc van der Linden ligt in het ziekenhuis

Het was kijkers van RTL Boulevard de laatste dagen wellicht al opgevallen: royaltyverslaggever Marc van der Linden was niet aanwezig in de studio. Zijn plaats werd ingenomen door Justine Marcella, hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten. Volgens RTL stond zij en niet Marc aan de desk omdat hij in het ziekenhuis is opgenomen.

Het is niet duidelijk wat er precies met Marc aan de hand is. Wel laat RTL weten dat hij nog altijd bij het bedrijf werkzaam is. "Marc van der Linden is nog steeds royaltydeskundige bij RTL Boulevard. Vanwege een ziekenhuisopname is hij op dit moment niet aan de desk te zien."

Verder meldt de zender dat Justine Marcella niet gezien moet worden als de vervanger van Marc, maar eerder als een toevoeging aan het panel. "Justine is naast Marc één van onze royaltydeskundigen. We zijn het royalty-team aan het uitbreiden, zoals we ook meer deskundigen hebben op het gebied van bijvoorbeeld Lifestyle en Crime."

Afgelopen maandag liet de royaltydeskundige voor het laatst van zich horen met een mysterieus bericht op Twitter. Hij deelde daarin alleen zijn locatie, die was vastgesteld op het Amsterdam UMC.