Paul de Leeuw blijft gewoon op zaterdag

Paul de Leeuw neemt toch geen afscheid van de zaterdagavond. Hij komt komend seizoen vermoedelijk terug met De Kwis, dat voorheen een vast onderdeel was van zijn programma Langs de Leeuw. De Leeuw bevestigde de geruchten woensdagavond in het programma van Linda de Mol. De Kwis wordt vanaf november uitgezonden. In de show nemen cabaretiers Rob Urgert, Joep van Deudekom, Niels van der Laan en Jeroen Woe op komische en muzikale wijze de week door. Wat de rol van De Leeuw in het programma wordt, is niet duidelijk. Onlangs baarde De Kwis flink opzien toen in het programmaonderdeel de moord op een Britse soldaat werd geparodieerd.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jannie Ooms

  ‘Het unieke talent’ Paul de Leeuw, ja, zo bestempelde hij zichzelf ooit toen hij verontwaardigd een aanval op zijn veel te hoge salaris verdedigde, komt terug.

  Wat erg, er is geen ontsnappen aan, kennelijk.

  • Heldoppantoffels

   Vreselijk treurig inderdaad, ach de nederlandse tv kijker krijgt sowieso uitsluitend troep over zich heen gestort!

   Vergeet niet dat het ding ook een knop heeft om hem UIT te zetten.

   (in antwoord op Jannie Ooms)
 2. Michiel Thalen

  Terecht dat de kwis terug komt, dat is het beste stukje televisie van nederland op dit moment. Ik weet alleen niet of ik ook P. de Leeuw daarbij graag wil zien, maar dat neem ik dan maar voor lief.

 3. Templein

  Is dat op kosten van de publieke omroep, die unieke programma’s dient te maken als meerwaarde van de commerciële omroep?
  Moeten programma’s van de VPRO daarvoor verdwijnen?

 4. jan bosscher

  dino is ook leuk hoor

Reacties niet toegestaan