Kleedt Pippa zich aan in het donker?

Pippa Middelton is hot. Maar vanochtend zal ze niet blij zijn. De Daily Mail plaatst onderstaande plaatjes en zegt daarbij het volgende. 'Ze is slank, heeft mooi haar, bulkt van het geld en mag komen op alle feestjes waar ze heen wil. Maar ze mist één ding: stijl. Kleedt ze zich aan in het donker?'

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Diederdick

  Goede bh kopen zodat die theezakjes wat worden gestut?

 2. rearden

  Waarom? Dit ziet er tenminste natuurlijk uit.

 3. Paulraw

  Pippa is hot .

  O ja ?Moest naar Wiki om te weten met wie we te maken hebben

  ”Philippa Charlotte (Pippa) Middleton (Reading (Engeland), 6 september 1983) is de zus van Kate Middleton, de echtgenote van Prins William. Ze is actief in het postorderbedrijf met feestartikelen van haar ouders en bracht op 25 oktober 2012 haar eerste boek “Celebrate” uit, een boek met tips voor feestjes in de huissfeer.”

  ”Volgens een aantal media overschaduwde Pippa de bruid qua sensualiteit. Enkele maanden na dato volgde een golf van ingrepen bij dames die gelijkvormige rondingen najoegen.”

  De theezakjes waar Diederick het over heeft?

  ”In april 2012 werd Pippa in Parijs gefotografeerd terwijl een vriend met wie ze in de wagen zat met een pistool zwaaide en het op een fotograaf richtte. ”

  Lekker niveau.

 4. zo maar iemand

  Volgens mij niet veel mis mee. Al vind ik de broek op foto 4 niks. Maar ik vond de jurken van Maxima tijdens de troonopvolging ook niks.

Reacties niet toegestaan