Feministe en BN-er Heleen Mees opgepakt voor stalken topeconoom en ex-lover

Heleen Mees, vaste gaste in menig forum, feministe, FD-columniste, is opgepakt wegens het stalken van Willem Buiter, de chef-economist van Citi Bank. Dat is volgens de New York Daily News gebeurd in New York. Mees, die een affaire zou hebben gehad met Buiter, bleef hem lastig vallen, bellen, mailen, sms-en. De Daily News: "A sexy Dutch economist’s obsession with another number cruncher added up to a whole lot of trouble." Ze zou hem volgens Das Kapital meer dan 1000 e-mails hebben gestuurd met meer en minder subtiele boodschappen variërend van: “What can I do to make it right? Shall I lick your b---s?”, "Shall we adopt a child?” tot “Hope your plane falls out of the sky”. Volgens haar advocaat heeft ze inderdaad veel mails gestuurd, maar was die mailwisseling niet eenzijdig. Ze is op borg vrijgelaten. De in Hengelo geboren Mees is een Nederlandse econoom, jurist en publicist. Zij was verbonden aan de Universiteit van Tilburg en aan de Erasmus Universiteit. Tegenwoordig is zij adjunct associate professor aan de Wagner Gradute School of Public Service. Haar onderzoek richt zich vooral op het monetaire beleid van centrale banken. Van 14 juni 2012 tot 30 mei 2013 schreef zij een column voor Het Financieele Dagblad.

15 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Paulraw

  Heleen Mees,” feministe”:

  “What can I do to make it right? Shall I lick your b—s?”, “Shall we adopt a child?”

 2. Paulraw

  ”Het opvallende gedrag van Mees komt niet voor iedereen als een verrassing. Financieel lijkt het ook niet helemaal lekker te gaan met Mees. Dat succesvolle leven van haar lijkt toch niet zo heel succesvol, en het FD betaalt niet zo goed schijnbaar. De borg bedroeg een magere $5.000 en ze heeft een pro deo-advocaat toegewezen gekregen.”

  http://www.quotenet.nl/Nieuws/Heleen-Mees-opgepakt-voor-stalken-Willem-Buiter-79565

 3. HansH2

  Gut o gut. geef de honden een paal en het eerste wat ze doen is ‘m onderpissen.

  Triest voor Mees, een hoogontwikkelde vrouw die kennelijk door een bewustzijnsvernauwing is getroffen.
  Ik vraag me af waarvan schlemiel Paulraw last heeft. Hij geeft er iig blijk van stukken minder in het leven te hebben bereikt dan Mees.

  • Paulraw

   Dank u.
   Ik vond Mees vanaf dag 1 onbetrouwbaar en zelfingenomen.Haar gepoch over nagelstudio’s in New York waar ze zich liet verzorgen door onderbetaalde hulpjes,haar zeer rechtse maatschappijvisie enz.

   Het is de hypocrisie van de zelfverklaarde elite ,in dit geval een vrouw die zwolg in een ”Sex and the City-life”

   Enerzijds:
   ”Nu komt econoom en NRC-columnist Heleen Mees met een nieuwe inval: verlaging van de loonkosten en afschaffing van sociale premies, om banen op de onderste ladder van de arbeidsmarkt te creëren.”
   http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1147261/2009/04/21/In-de-wereld-van-Heleen-Mees-voel-ik-me-niet-thuis.dhtml

   Dat is de wereld van mensen die alleen maar succesvol denken te kunnen zijn,en waar het nooit tegenzit.Dat is iets voor anderen.

   Maar anderzijds nu het financieel toch mis gaat.
   :
   ”ze heeft een pro deo-advocaat toegewezen gekregen”

   Toch wel makkelijk die overheidssteun dan.

   Selfproclaimed feministe, m.i.valt dat feminisme heel erg tegen ,maar zette ze zichzelf zo in de markt.Gewoon behaagziek.

   Denk (en dacht al)eerder :deze vrouw leeft in een gedroomde Sex and the City en Fatal Attraction-wereld.

   (in antwoord op HansH2)
   • HansH2

    De amechtige hijgerigheid waarmee u tracht HvM neer te sabelen vertelt meer over u dan over HvM.
    Iemand natrappen die al op de grond ligt getuigt van minderwaardigheid.

    (in antwoord op Paulraw)
    • marianne MARTENS

     u heeft gelijk. het is inderdaad natrappen op iemand die al was beschadigd. Heb mijn eigen woorden herschreven.

     (in antwoord op HansH2)
   • marianne MARTENS

    in New York krijgt iedereen een pro- deo advocaat en de zittingen zijn openbaar, ook ,s nachts. Waren er van 22.00- 3.00. Het was fascinerend wat een drukte uit alle lagen van de bevolking. Er waren veel verdachten uit andere culturen, Mevrouw Mees zal wel opgevallen zijn.Hierdoor houdt ze er misschien een goede herinnering / gevoel aan over.

    (in antwoord op Paulraw)
  • disqus_cDEBEY6Kl8

   Mevrouw Mees heeft er iig mee bereikt dat ze nu in de cel zit.
   Naakt foto’s van je zelf naar een 20 jaar oudere man sturen, dan is er aardig wat mis met je. Gelukkig heeft de politie ernstiger feiten weten te voorkomen.

   (in antwoord op HansH2)
   • Paulraw

    DSK syndroom van onze ”feministe”,ze nam het op voor DSK:

    ”Zij omschrijft de vrouw die Strauss-Kahn beschuldigde van verkrachting als ‘pathologische leugenaar’. Mees sluit met deze kwalificatie van Diallo naadloos aan bij de culturele stereotypen over vrouwen, die eeuwenlang het vervolgen van seksueel geweld bemoeilijkt hebben en het slachtoffer, in plaats van de dader, in het beklaagdenbankje plaatsen.

    Heleen Mees richt zich uitgebreid op de achtergrond en levensloop van het kamermeisje, maar het curriculum vitae van Strauss-Kahn, inclusief zijn eerdere misdragingen ten opzichte van vrouwen, laat zij buiten beschouwing. De nadruk op het gedrag en het karakter van het vrouwelijke slachtoffer kent een lange geschiedenis. Haar aanklacht was minder kansrijk, naarmate haar reputatie minder smetteloos was.”
    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/2877540/2011/08/31/Na-verkrachting-volgt-vaak-karaktermoord.dhtml

    (in antwoord op disqus_cDEBEY6Kl8)
   • HansH2

    Idd, daar gaat het om, niet om misplaatste ad hominems.

    (in antwoord op disqus_cDEBEY6Kl8)
 4. Dead Silence

  Willem heeft toch effe lekker geketst met een feministische MILF.

  • meesan

   Mees is geen MILF, want ze heeft geen kinderen. Wel heel uitgesproken meningen over vrouwen met kinderen.

   (in antwoord op Dead Silence)
 5. Kees Cornelder

  Ze had op tv altijd al ‘last’ van een achter keurigheid weggeduwde broeierigheid – beetje Neelie Kroes qua bekaktheid (ook met rare klinkerdraaien in haar stem) – maar nu weten wij het zeker: dat mens is een HORMONENVULKAAN. Die arme Willem toch. Nu slechts wachten op soapaflevering-2

  • Paulraw

   ”Ze had op tv altijd al ‘last’ van een achter keurigheid weggeduwde broeierigheid – beetje Neelie Kroes qua bekaktheid (ook met rare klinkerdraaien in haar stem)”

   LOL.Kan het niet beter verwoorden.Een zorgvuldig opgebouwd concept.

   (in antwoord op Kees Cornelder)
 6. Zonnestraaltje

  Das Kapital… meesterwerk van Marx of afdeling riooljournalstiek(geen Stijl)

Reacties niet toegestaan