‘Heleen Mees: wel naar de pedicure geen bedankje voor de reddende loodgieter’

Ook in Amerika is Heleen Mees, 'de sexy economist', tijdelijk beroemd. De New York Daily News heeft kennelijk gisteren een fotograaf op haar spoor gezet, want de krant heeft plaatjes van Mees bij de pedicure en in een vrolijke bloemetjesjurk op straat. De loodgieter die uit naastenliefde de borg betaalde voor een hem onbekende vrouw heeft nog niks van haar gehoord. "Nee, ze heeft me nog niet bedankt. Maar dat is niet erg. Ik zou het zo weer doen."

13 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Geweldige vent die loodgieter die nogmaals pijnlijk bloot legt hoe deze mus in elkaar zit.

 2. DiscuJohn

  Deze vrouw moet met spoed op zoek naar een goede psychiater.

 3. Diederdick

  Meisje Mees vindt het blijkbaar normaal afhankelijk te zijn van de goedgeefsheid van mannen.

  Nogmaals, die Buiter, had zit die er in?

  • Paulraw

   Buiter weet nu :heb je ambities ,blijf bij Mees uit de buurt….

   http://www.parool.nl/parool/nl/508/Theodor-Holman/article/detail/3470921/2013/07/05/Het-verhaal-van-de-stalkende-feministe-Heleen-Mees.dhtml

   ”Maar in het Italiaanse financiële blad met de ingewikkelde naam Basta Non Fabbricato Narrazioni Finanziaria (afgekort NF) schrijft de altijd goed ingelichte Todori Cave een opmerkelijk verhaal dat ik in de Nederlandse pers nog niet ben tegengekomen:

   ‘Van wat wij al in 2010 schreven, krijgen we nu de bevestiging, namelijk dat de affaire tussen Heleen Mees en Willem Buiter de reden is geweest dat niet Buiter, maar Klaas Knot tot opvolger werd benoemd van Nout Wellink bij de Nederlandsche Bank (DNB). Zoals de Nederlandse website Nu.nl op 19 augustus 2010 al schreef, moest Buiter Wellink opvolgen bij DNB. Hij zou de beste kandidaat zijn, zo bleek uit een peiling van de Nederlandse zender BNR onder zeventien topeconomen.

   De Nederlandse topeconoom professor Harrie Verbon stelde zich destijds op als de zegsman van de economen en zei behalve dat Buiter een zeer slimme econoom is, ‘hij ook niet besmet is met allerlei zaken uit het verleden’. Toen Buiter op het punt stond te worden gekozen, kwam zijn geheime verhouding met Heleen Mees aan het licht. DNB wilde absoluut geen econoom aan het hoofd met een, wat een insider toen noemde, ‘gestoorde heks’ om zich heen. ”

   (in antwoord op Diederdick)
 4. Marylena Abercrombie

  Geen van haar rijke vrienden heeft haar geholpen. Niemand die ze kende had 5000 dollar voor haar over en niet eens een bedankje voor die goeie gozer? Zijn reactie laat trouwens wel zien wat een klasse híj heeft; zulke ‘sterke zielen’ zijn er nog maar weinig. Hats off to that plumber!

 5. Indenvreemde

  Tja, Ze heeft zich zelf nu al voor het leven getekend en niet in haar voordeel. De bewondering van mensen zal inmiddels wel als sneeuw voor de zon verdwijnen.
  Meesje Meesje toch Zonde!

 6. Paulraw

  ”De loodgieter die uit naastenliefde de borg betaalde voor een hem onbekende vrouw heeft nog niks van haar gehoord. ”

  Arme sloebers horen dienstbaar te zijn aan de hogere klasse in de ogen van Mees .
  Een ware PvdA patriot.
  En al die mannen vonden haar zielig .Gewoon een femme fatale .
  Je had haar moeten zien als de man een rijke Wallstreet- advocaat was geweest….

  • Niegol

   beetje jammer dat je je PvdA hetse hier direct bijhaalt.
   Met de rest van je betoog ben ik het eens, maar kan je alstjeblieft de “bla bla linkse kerk, kut-PvdA” opmerkingen beperken tot artikelen waar in de verste verte ook een PvdA link in te ontdekken is?
   Dank je.

   (in antwoord op Paulraw)
   • Paulraw

    Mw is voorzitter van de PvdA afdeling New York,daarom.En je kunt toch moeilijk stellen dat haar lifestyle het gemiddelde lid van de PvdA – achterban aanspreekt.

    Heb niets tegen de old school-PvdA gedachtengoed overigens.Wel tegen PvdA types in Tony Soprano-pakken als Samsom

    (in antwoord op Niegol)
    • Niegol

     ok, fair enough. Complimenten voor je informatie garing.
     Ik had nog wel even gegoogled om te checken, maar had dit niet gevonden.

     Qua Soprano-pakken socialisme kunnen we elkaar denk ik ook wel een hand geven 😉

     (in antwoord op Paulraw)
     • Paulraw

      Sopranopakken zijn blijkbaar ook niet het antwoord voor de toekomst voor de PvdA .Samsom zit al op een gigantische -60% (38 naar 15 zetels)sinds verkiezingen vorig jaar(en gek genoeg nog geen klachten over Samsom van de partij).Een rechts-verschuiving van de PvdA pakt niet alleen voor bovengenoemde dame slecht uit…

      (in antwoord op Niegol)
 7. Paulraw

  ”The humble plumber scraped together her bail after reading in The News that she couldn’t raise it.

  “Of course it affects me,” Alfonso said Saturday. “I don’t have money to just do something like this.””

  Mees volledig blut ,dat spreekt..

  ”She hightailed it over to Jay&J Nail Spa on Water St., where she giggled and grinned while getting her toes done”

 8. JerushaG

  Echt onbeschoft en schandalig hoe die loodgieter allemaal motieven in de schoenen geschoven wordt waarvoor helemaal geen bewijs is. Alleen maar omdat hij lager opgeleid is en plat New Yorks spreekt. Iedereen doet cynisch alsof het niet mogelijk is dat hij deze borg betaalt uit een goed hart – neeeeee, hij wil haar natuurlijk meteen doen. Het bestaat immers niet dat deze man wel eens integer kan zijn.

  Nu krijgt hij als dank voor zijn goed daad ook nog eens een hoop hoon en shit over zich heen. Ronduit stuitend!

  Hier is zijn eigen mening, zonder irritante “journalisten” die hem van alles in de mond proberen te leggen in plaats van hem fatsoenlijk uit te laten spreken.

  http://www.youtube.com/channel/UCBL76m8BCbD8DU8RmqCVeRQ?feature=watch

  Inderdaad, we horen – ook hier op WIK niet – niets over die Willem Buiter. Net zoals we hier ook niets over die zaak rond de voormalig topambtenaar Joris Demmink horen. Eigenaardig toch?…

Reacties niet toegestaan