Vandaag staat Heleen Mees voor de rechter

Heleen Mees, econome en feministe, stuurde duizenden mails naar haar ex-minnaar Willem Buiter. En naar het schijnt ook aan diens gezinsleden. Totdat Buiter, zelf topeconoom bij Citybank, er genoeg van kreeg en aangifte deed. Mees werd opgepakt en zat, omdat ze de borg niet kon betalen, 4 dagen in de beruchte gevangenis van Rikers Eiland. Tot een gelovige loodgieter, die Mees niet persoonlijk kent, als goede daad haar borg betaalde. Vandaag staat ze voor de rechter. En blijkbaar heeft ze weer geld. Mees laat zich bijstaan door de Amerikaanse topadvocaat Ira London. De hoogbejaarde London staat in de VS bekend om de verdediging van beursfraudeurs, witwassers en een seksueel mishandelde vrouw die haar vader met een bijl om het leven bracht. In het ergste geval kan Mees een gevangenisstraf krijgen, maar dat risico is niet groot. Logischer is dat ze een verbod krijgt om nog langer te roeren in het leven van Buiter en daarnaast een lichte (taak)straf

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Robin

  Ik ben benieuwd of de Nederlandse media het weer massaal oppikken of dat ze zich koest houden.

 2. ikookeven

  Het is natuurlijk een flauwe streek van die Buiter. HIJ was degene die een buitenechtelijke relatie had. Waarschijnlijk wist zijn vrouw weer van niets en speelt hij nu slachtoffertje. Ik hoop dat die Heleen even met wat verfrissende blikken op de zaak naar buiten treedt. (buiten het feit dat ze wel een pitbull lijkt)

 3. Niegol

  Ben benieuwd of ze nou die loodgieter al bedankt en terugbetaald heeft.
  Goedkoop kan Ira London niet zijn, dus cash heeft ze weer zat…

  • ikookeven

   Ik denk dat Ira London dit gewoon gratis doet. Het is haar hobby. Serieus. En ze wil die Buiter gewoon even op z’n plek zetten.

   (in antwoord op Niegol)

Reacties niet toegestaan