Het filmpje waarin Samsom uitlegt hoeveel zijn gezin voor hem betekent

Het was nieuw voor Nederland: een politicus die zijn gezin rechtstreeks betrekt bij de campagne.   Was bij nader inzien toch niet zo'n goed idee, misschien

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Karel Kritisch

  Een koe in zijn kont kijken noemen we dat. Achteraf is het makkelijk praten. En bovendien gaat het hier om een prive situatie. Een trieste welteverstaan. Wij gaan ons daar niet vrolijk over maken, Geer. Misschien dat jij wat leedvermaak van hebt. Als je dit soort berichten gaat plaatsen zullen er snel veel lezers afhaken.

  • DiscuJohn

   Niet eens. Een politicus die willens en wetens zijn privéleven betrekt bij de campagne van zijn partij, moet niet raar opkijken als het ineens tegen hem keert, nu het nieuws hem even niet zo goed uitkomt. Ik vond het toch al veel te ver gaan en druipen van het opportunisme. Overigens blijft het natuurlijk voor het hele gezin ongelofelijk triest en verdrietig. Dat staat buiten kijf, in of buiten de schijnwerpers.

   (in antwoord op Karel Kritisch)
   • Karel Kritisch

    Ach ja, maar wat heeft het voor zin om nu in het vuistje te gaan lachen. Ik ben geen PVDA-er maar ik denk dat hij dat filmpje oprecht maakte en er ook voor stond.

    (in antwoord op DiscuJohn)

Reacties niet toegestaan