“Sylvie is leeg en eenzaam. Ze heeft helemaal niemand”

Van je ex-minnaars moet je het hebben. De ex van Sylvie van der vaart fileert (volgens WTF) zijn kortstondige vriendinnetje in Closer. Een paar citaten: "Het was in een restaurant in Parijs. Sylvie was met Sabia. Ze maakten een showtje van hun verschijning. Ze dronken tequila shots en de twee waren de hele tijd aan elkaar aan het plukken. Ik vond Sylvie zooo erg lief en vrouwelijk. Ik kon haar niet meteen aanspreken, omdat ik een zakelijke bijeenkomst had". Maar de volgende dag kwamen ze elkaar weer tegen. "Ze kwam naar me toen, en ja,  wat kan ik zeggen... Na twee minuten zijn we vertrokken en naar mijn huis gegaan We belandden in bed, Ik wist haar naam niet eens. Zij mijne ook niet. Voor ons beiden was het op dat moment duidelijk: dit is een onenightstand, een vergissing." Toch is de relatie inmiddels stuk. "Een fles die halfleeg is, kan je wel omdraaien, maar dan blijft hij halfleeg. Sylvie is leeg en eenzaam. Ze heeft helemaal niemand."

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Als je zelf nep bent, dan is de hele wereld om je heen ook nep en ben je zelf en is je omgeving leeg.

 2. janneke123

  is ze zielig?

 3. Genuine_Defector

  Heeft die niet een kind?
  Fijn, zo’n moeder. Mooi voorbeeld ook.

 4. erik smit

  Ligt het nou aan mij, of bracht Wel.nl vroeger nieuws en tegenwoordig roddelpraat?

 5. Kees Cornelder

  Een zichzelf fijnhakkende ui svp en een doosje papieren snotlappen ernaast. Dank, heel veel dank alvast (komkommertijd is….eh…. toch….eh….voorbij?)

 6. Victor Verlon

  Ik weet niet hoe Sylvie leeft en wat ze doet op liefdesvlak.

  Maar ik denk dat heel wat mensen die te hard werken, zich ook leeg en eenzaam voelen. Aan de buitenkant lijkt het allemaal mooi, maar wanneer je iemand iets beter leert kennen…

Reacties niet toegestaan