Worstelende Nielson in tranen op Instagram

Nielson worstelt de afgelopen tijd behoorlijk met zichzelf. Omdat de zanger niet meer alsof wil doen, deelde hij zondagnacht een eerlijke foto waarop hij huilend te zien is.

"Of ik nou een goede of een slechte dag heb; zo zien mijn avonden/nachten er de laatste tijd uit", schrijft Nielson. "Ik doe mijn best. Samen met de mensen om me heen. En we maken echt wel stappen. Maar die stilte aan het einde van de dag... die gaat nooit wennen denk ik."

De zanger zegt niet te weten waarom hij de foto deelt. "Maar waarom ook niet. In jullie timelines staan vast genoeg berichten van mensen die blij zijn. Of in ieder geval doen alsof. Doen alsof.. heb ik ook veel over nagedacht de afgelopen weken. Dat doe ik niet meer. Zonde van m’n tijd."

Nielson probeert onder meer de plotselinge dood van een goede vriend te verwerken. Ook heeft hij het er moeilijk mee dat hij door de coronacrisis niet kan optreden.

Maandag duikt de zanger wel weer de studio in. "Ga ik proberen weer wat te maken van mijn gedachten. Muziek maakt het zachter. Zelfs nu. Dat is wel bijzonder en iets om dankbaar voor te zijn."

Dit bericht bekijken op Instagram

Of ik nou een goede of een slechte dag heb; zo zien mijn avonden/nachten er de laatste tijd uit. Ik doe mijn best. Samen met de mensen om me heen. En we maken echt wel stappen. Maar die stilte aan het einde van de dag... die gaat nooit wennen denk ik. Weet ook niet waarom ik dit deel, maar waarom ook niet. In jullie timelines staan vast genoeg berichten van mensen die blij zijn. Of in ieder geval doen alsof. Doen alsof.. heb ik ook veel over nagedacht de afgelopen weken. Dat doe ik niet meer. Zonde van m’n tijd. Morgen duik ik mijn hokkie weer in. Ga ik proberen weer wat te maken van mijn gedachten. Muziek maakt het zachter. Zelfs nu. Dat is wel bijzonder en iets om dankbaar voor te zijn. Zo sluit ik af voor nu. X

Een bericht gedeeld door Nielson (@nielsonmusic) op