Jeroen Pauw: ‘Eva Jinek heeft last van zenuwen’

Jeroen Pauw is de coach van Eva Jinek. Jinek wil nog beter worden dan ze al is en heeft de ervaren rot Pauw gevraagd haar daarbij te helpen.  Pauw vertelt over zijn ervaringen in de VARA-gids. “Eva heeft nog altijd last van nervositeit. Al gaat het iets beter. In het begin was het zo erg dat het voor haar bijna niet meer leuk was om het programma te maken. Eigenlijk moet het gewoon een keer mis gaan. Dat is niet erg. Dat gebeurt bij ons of bij Matthijs van Nieuwkerk ook. Dát ze mij om coaching  vraagt, zegt veel over haar zelfinzicht en ambitie. Eva ziet in dat ze iets wil worden wat ze nog niet is, daarom schakelt ze hulp in van iemand die zij goed vindt. We nemen met regelmaat interviews door die ze heeft gedaan. Als we haar interviews bekijken, weet ze meteen wat beter kan. Ze kan goed naar zichzelf kijken. Alleen bij Wilders heb ik haar vooraf geholpen.“

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. DiscuJohn

  Waarom gunnen (al dan niet talentvolle) mensen zichzelf niet meer tijd om te groeien, en beschermt de omgeving hen niet tegen zichzelf en de vaak (te)veeleisende en hysterische omgeving? Eva Jinek kan alleen nog maar vallen, nadat ze op een voetstuk is geplaatst en de onvermijdelijke zelfoverschatting heeft plaatsgevonden… Deze dame moet eerst kilometers maken in het vak, en niet meteen te gemakkelijk het “hoogst haalbare” willen scoren.

 2. Jan koolraap

  Wat een gezeur. Je gaat toch geen hulp zoeken bij Pauw. Dat eindigt in bed. Hoe dmo ka je zijn.
  Als je groenten wil kopen ga je naar de ……. voor vlees naar de ……… en voor therapie naar een psychotherapeut.

  • Prikker

   Ik moest er wel om lachen… geeft maar weer het niveau aan.

   Aan de andere kant zou haar dat weer wel een beetje ‘sterrenlicht’ geven als ze met Jeroen Pauw zou viezeleflatsen.

   (in antwoord op Jan koolraap)
  • FB

   Ik begrijp de commentaren niet. Veel professionele musici blijven hun hele carrière coaching nemen. Volstrekt logisch dat een presentatrice dat ook doet. Alleen wat vreemd dat Jeroen Pauw daar zo inhoudelijk over praat.

   (in antwoord op Jan koolraap)
   • Jan koolraap

    Ik ken heel veel musici maar die ik ken gaan naar een psychotherapeut. (als ze het al nodig hebben)
    De meesten die niet geschikt zijn kunnen de druk op de conservatoria al niet aan.
    Het niveau is bij de TV bedenkelijk laag.

    (in antwoord op FB)
 3. Kees Cornelder

  Het is zo’n typisch Hilversums dingetje dat Pauw altijd op jacht is om meermalen per dag zijn Deel in iets tweebenigs te duwen. Maar waarom moeten wij DIT nou weten? Of hoopt hij vanwege nieuwe veldjes aangeboden te krijgen. Gun die jongen dat folks!

Reacties niet toegestaan