‘Loof de Lieve Heer: Sabia is zwanger’

Sabia en Rafael krijgen een kind. Dat meldt het Duitse BILD.de. Het stel dat sinds maart bij elkaar is zou dit aan de boulevardkrant hebben laten weten.
'Ja, we krijgen een baby! We zijn erg blij en danken onze Lieve Heer hiervoor. Verder willen we geen commentaar geven, want de zwangerschap is nog heel pril,' zo laat het stel weten.Rafael van der Vaart is een voetballer die getrouwd was met ex-miss Sylvie Meis. Hun scheiding vochten ze uit via de media.Sinsdien gaat Rafael met de voormalig beste vriendin van Sylvie, Sabia, die daarvoor onder meer getrouwd was met een andere voetballer Het aantal kinderen stijgt recht evenredig met het aantal relaties. Sabia heeft reeds drie kinderen, waarvan twee met voetballer Khalid Boulahrouz. Rafael van der Vaart heeft zoon Damian uit het stukgelopen huwelijk met Sylvie.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. RhodBerth

    Even voor de duidelijkheid, Sabia heeft straks dus 4 kinderen bij 3 vaders….
    Dat moet toch een aardig complex leven worden!

    Mocht het ooit zover komen dat mijn vrouw en ik een hekel aan elkaar gaan krijgen dan lijkt het me pragmatisch toch een stuk voor de hand liggender om bij elkaar te blijven en een soort verstandshuwelijk aan te gaan. Lekker overzichtelijke feestdagen, verjaardagen en geen ingewikkelde omgangsregelingen.

Reacties niet toegestaan