‘Willem Buiter versierde ook vriendin van Heleen Mees’

Willem Buiter, de voormalige geliefde van Heleen Mees, en de man die de rechter inschakelde om van Mees af te komen zou hebben geprobeerd ook de huisgenote van Mees te versieren. De hoofdeconoom van de Amerikaanse Citigroup-bank wilde de 32-jarige kunstenares het bed in krijgen, dat ze ook met Mees had gedeeld. Dat blijkt uit een nieuw verweerschrift van econome en publiciste Mees, meldt De Telegraaf.
Buiter, vader van twee, wordt in het document afgeschilderd als een sekswellusteling en bedrieger. In het stuk is te lezen dat Buiter en Mees, die een 4-jarige buitenechtelijke relatie hadden, veelvuldig aan Skypeseks deden. Honderden uren zouden de twee hebben gebeld via internet. Buiter zou daarbij sekshandelingen hebben verricht voor de camera. De raadsman van Heleen Mees stelt dat Buiter ernstig in de knoop zit met zijn gevoelens voor de Nederlandse publiciste.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. jan bosscher

  Waarom nou steeds die rot foto?

 2. JerushaG

  Tja, bekend patroon van sommige vreemdgaande mannen: één minnares kan nooit de grote leegte vullen die ze in zichzelf voelen. Als een Prinsje Nooitgenoeg proberen ze een hele harem te verzamelen. Heeft iets met een laag zelfbeeld te maken; het zijn qua emotionele ontwikkeling vaak hele zwakke mannen. Ze kunnen niet zonder eindeloze erotische bevestiging van zoveel mogelijk vrouwen, maar ze kunnen ook niet zonder hun moeder (hun echtgenote). Daarom dat als zo’n man “braaf” bij zijn echtgenote blijft, hoeft die daar niet al te jubelend over te zijn, want dat komt meestal voort uit datzelfde lage zelfbeeld – kunnen daarom ook niet alleen zijn en (emotioneel) op eigen benen staan – en vanwege grote afhankelijkheid van gemakzucht en comfort. Met volwassen wederkerige liefde heeft het weinig te maken.

  Mees kan beter blij zijn dat ze van zo’n ruggengraatloze sukkel verlost is.

  • Robin

   Oh, echt joh? Vertel verder! Vooral ook over het soort vrouwen dat valt voor deze overduidelijke losers. Hoe zit het met hun zelfbeeld? U punt nu uit eigen ervaring neem ik aan? Wat een ongelofelijke bak onzin stort u daar over ons uit. Brrr…

   (in antwoord op JerushaG)
   • Marten_Jan

    De idee van een ervaringsdeskundige … zeg maar 😉
    Wat een flauwekul zo in het weekend.

    (in antwoord op Robin)

Reacties niet toegestaan