Onhandelbare ‘Pippi Langkous’ gearresteerd

De actrice die in 1988 Pippi Langkous in de film The New Adventures of Pippi Longstocking speelde, Tami Erin, is niet meer dat lieve roodharige meisje dat we kennen. Ze werd zaterdag gearresteerd nadat ze eerst drie auto's had aangereden en er daarna ook nog vandoor ging. Er zou tenminste een persoon gewond zijn geraakt bij de botsing. Dit meldt TMZ.

Nadat de politie haar alsnog had opgepakt, bleek dat Erin de alcoholcontrole ook niet had doorstaan. Ze werd gearresteerd voor de aanrijding én rijden onder invloed. Volgens een bron was de actrice 'totaal onhandelbaar, helemaal de weg kwijt'. De borgsom werd op 100.000 dollar gesteld.

Erin kwam al eerder negatief in het nieuws, de Amerikaanse reageerde geschokt toen ze ontdekte dat haar ex-vriend een intiem amateurfilmpje van de twee aan de man probeerde te brengen. De voormalige Pippi zag in dat ze het verschijnen van de sekstape niet tegen kon houden en besloot met een pornobedrijf de website Pippi Exposed op te zetten. Daarop is de video tegen betaling te zien.