Irene Moors doet Miley met corrigerend ondergoed

In het nieuwe seizoen van de TV Kantine is Irene Moors te zien als Miley Cyrus, terwijl ze rondslingert op de sloopkogel uit de clip van het nummer Wrecking Ball. Voor Irene niet zomaar iets. "Je moet je voorstellen. Ik ben 46. Dit meisje is 21. Dat bedenkt Carlo dan en dan zit ik ermee", zegt ze in De Telegraaf.

Ze vervolgt: "Ik heb geleerd niet meteen ’nee’ te gillen, dus ik keek eerst wat ze aan heeft. En daar was mijn eerste probleem: slechts een hemdje en een broekje! Daar heb ik met wat corrigerend ondergoed toch wat van gemaakt. En verder was het de beurt aan de afdeling grime. Zij hebben stickers met elastiekjes eraan en die werken als een soort facelift. Ik had ze in mijn nek en langs mijn ogen.”

De presentatrice gaat ook Goedele Liekens vertolken. "Zij is net een doventolk, praat ontzettend met haar handen." Ze doet ook Ilse DeLange lang na, met Carlo als Ali B. in de TV Kantine . "Haar Twentse accent was bijna niet te doen. Vooral omdat ik zo moest lachen om Carlo.”

Ook Carlo heeft een nieuw typetje: Roy Donders. "Kim Holland en Maik de Boer zijn even in de wacht gezet. Ik doe onder anderen de krullenman en Rutger Castricum van PowNews. En waar ik ook erg veel lol om heb, is Albert Verlinde. Hem laat ik in een tank afgaan op mensen die nog iets durven te zeggen over zijn echtgenoot Onno Hoes. Ik doe ook het interview van Patty Brard met Onno’s toyboy over. Ach, ik denk dat Albert professioneel genoeg is om te beseffen dat mensen daar nog wel even over blijven praten.”