Connie Palmen bij DWDD over drank. Maar was ze zelf dronken of niet?

Connie Palmen schoof vanavond aan bij Matthijs van Nieuwkerk om te praten over de combinatie schrijven en drank, naar aanleiding van een boek dat daarover is verschenen (Waarom schrijvers drinken). Het gesprek gaat zoals een gesprek met Palmen gaat. Maar halverwege het gesprek zegt ze dat ze zelf alleen nog maar in het weekeinde drinkt. En het is vandaag maandag. Op twitter zijn er tientallen die er zeker van zijn dat Connie beschonken was. Maar ook tientallen die het een prachtig gesprek vonden. Voor wie het miste, oordeel zelf:

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. marianne martens

  wat een onaardige en onbeschofte reacties op deze vrouw. Ze vertelt dat ze problemen heeft met alcohol en er wat aan heeft gedaan.Ze was niet dronken maar onzeker of iets dergelijks. Verdiep je meer in deze begaafde schrijfster. Maar goed, het is toch “parels voor de zwijnen”.

  • Solonechope

   Nee dronken was ze niet maar een begaafd schrijver, nee dat gaat me te ver…

   (in antwoord op marianne martens)
   • marianne martens

    heb er geen boek van gelezen, de Wetten kon ik niet uitlezen. Begaafd is ze wel in lezingen.Ach, U heeft misschien wel gelijk maar het is niet prettig om meteen de zwakke plek bij mensen te zoeken en maar wat te roepen. Ach, had weer een aanval van mededogen, het zij zo.

    (in antwoord op Solonechope)
    • Floris Vrijdag

     ach u heeft er niets van gelezen maar weet toch: “Verdiep je meer in deze begaafde schrijfster.”
     Praat u wel vaker tegen uzelf? En bent u zelf wellicht 1 van die parels of juist 1 van die zwijnen? Want u schrijft ook: Maar goed, het is toch “parels voor de zwijnen”.
     Aha het was een aanval van mededogen! Dat maakt alles goed… of was ú misschien dronken?

     (in antwoord op marianne martens)
 2. Solonechope

  1 fles per dag maar?

 3. Ko Herent

  Laat dat mens toch drinken wat en hoeveel ze wil. Vrijheid, blijheid zolang ze het zelf betaalt en niemand lastig valt.

Reacties niet toegestaan