Ellen DeGeneres reed onder invloed naar ziekenhuis

Toen Ellen DeGeneres (63) haar vrouw Portia de Rossi (48) in maart met spoed naar het ziekenhuis moest brengen vanwege een acute blindedarmontsteking, reed ze niet bepaald nuchter richting de eerste hulp. Dat liet de presentatrice weten aan Jimmy Kimmel tijdens zijn show, waarin een marihuana gerelateerd onderwerp zat.

"Via Chelsey Handler had ik gehoord over het wietdrankje Cann. Dus die had ik in huis gehaald, maar omdat ik na een blikje niks voelde dronk ik er nog twee. Daarna nam ik nog twee melatoninepillen om in slaap te komen. Toen ik in bed lag realiseerde ik me dat Portia er nog steeds niet was en haar daarna hoorde kermen van de pijn. Ze lag op de grond in de badkamer en ik wist meteen dat het foute boel was. Dus ben ik als een malle naar het ziekenhuis gereden," aldus Ellen.

De presentatrice gaf toe dat dat niet geheel veilig was, maar ze op adrenaline in actie kwam. "Ik zou dit eigenlijk helemaal niet moeten vertellen, want het is allemaal goed afgelopen."

Op sociale media lag Ellen direct onder vuur om haar uitspraken. "Wat bezielt dat mens, ze had wel iemand dood kunnen rijden. Dit is nou weer typisch zo'n voorbeeld van die privileges die ze zichzelf toe eigent."