Geslachtsdeel Beau te groot voor Scarlet-reclame

In de media gaat het gerucht dat de reclame waarin ex-voetballer David Beckham is te zien in zijn onderbroek moest worden gefotoshopt: er zat wel erg weinig reliëf in de onderbroek van David. Voor Beau van Erven Dorens geldt, volgens de Mediacourant, het omkeerde. Hij heeft teveel voor een nette reklame. Althans dat zei hij zelf bij SBS-Show Laat. Van Erven Dorens deed in 2005 een grootse campagne voor Scarlet, waarin hij in zijn onderbroek te zien was. “Weet je wat er gebeurd was met mij? Om even eerlijk te zijn. Ze hadden zelfs iets weggeshopt uit mijn broek, want ze vonden dat echt heel raar staan.“ Dat was niet het enige wat Scarlet aanpaste aan Van Erven Dorens. “Ze hebben ook mijn schouders iets breder gemaakt.” Van Erven Dorens won voor zijn Scarlet-spot de Loden Leeuw voor meest irritante bekende Nederlander in een tv-reclame.

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Bart_van_Oerle

  Ja, dat zou ik ook zeggen.

 2. Hannes

  Fotoshoppen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld.

  Het hoofd van onze koning is ook gefotoshopt alvorens deze op de munt te zetten. Anders viel zijn gezichtscontour samen met de rand van de munt.

  • Heldoppantoffels

   Mee eens en bedrog is daarmee ook de normaalste zaak geworden.

   (in antwoord op Hannes)
 3. Apekool

  “Ze hebben iets weggeshopt uit mijn broek” – ik zou dan denken, geef zo’n figuur een schoon broekje, hoef je ook niet achteraf de remsporen weg te retoucheren.

 4. Albert Bolink

  Ach het is zelf een groot geslachtsdeel, dus gewoon niet lezen die berichten over hem!

 5. Zmirlap

  Wat een interessant artikel!

 6. Kees Cornelder

Reacties niet toegestaan