‘Badr Hari terug naar zijn ex’

Badr Hari (29) laat er geen gras over groeien. Het is nog maar net uit tussen de kickbokser en Estelle Cruijff (35), maar hij heeft al weer een andere vrouw aan de haak geslagen. Het gaat om zijn ex en de moeder van zijn kind, Daphne Romani, meldt De Telegraaf.

Badr en Estelle maakten afgelopen week de breuk bekend, maar op dat moment zat hij zelf in Marokko. Op de luchthaven van Marrakesh werd Badr gespot met zijn twee jaar jongere ex Daphne. De twee zouden elkaar in het vliegtuig van Amsterdam naar Marrakesh niet gesproken of aangekeken hebben volgens een ooggetuige, maar na de paspoortcontrole liep Badr ineens met hun dochter Amber May in zijn armen en verlieten ze het vliegveld samen in een taxi.

De twee hadden in 2011 een kortstondige relatie, waar hun dochter Amber May uit ontstond. Toen Daphne Badr vertelde dat ze zwanger van hem was, was de liefde eigenlijk al weer over. In mei 2012 werd Amber May geboren, vlak voordat het nieuws wereldkundig werd dat Badr en Estelle een liefdeskoppel waren. Badr bleef Daphne en hun dochter in al die tijd wel financieel steunen.