‘Hij liegt’ twitterde een levende ex over Pistorius

Hij huilde veel en overtuigd. Oscar Pistorius mocht aan de rechtbank gisteren zelf vertellen waarom hij zijn vriend Reeva Steenkamp doodschoot. Hij bleef erbij: ze hielen zielsveel van elkaar, hij zelfs meer van haar dan zij van hem en hij schoot haar niet dood, hij wilde haar juist beschermen door een inbreker dood te schieten. Hij moet met name onbedaarlijk huilen als hij praat over het moment dat hij door kreeg dat achter de deur geen dode inbreker lag, maar een dode Reeva Op twitter ging vooral de aandacht uit naar de twitterbijdrage van een ex van Pistorius, Samantha Taylor. Zij was eerder al getuige en verklaarde toen dat Pistorius een angstaanjagende creep is, die veel te dol is op wapens. "Dit zijn je laatste leugens," twitterde ze. "Je kunt er beter maar van genieten"

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Vestzak

  Tja, een schietgrage man met een kort lontje en ziekelijke jaloezie een vuurwapen geven, is natuurlijk niet echt verstandig.

  Maar zijn foute tronie, houding en gedrag maken hem natuurlijk niet meteen schuldig. Dat niet, nee.

  Hopelijk wel de gigantische gaten in en ongeloofwaardigheid van zijn verweer. Daar klopt echt geen snars van.

  Overigens spoor je als vrouw ook niet bepaald, als je op zo’n agressieveling valt. Maar dat geheel terzijde.

 2. Vestzak

  De aanklager gaat wel even los nu, zeg.
  “Say it, Mr. Pistorius. Say “I shot and killed Reeva Steenkamp”. Say it!”

  Pistorius:
  “I did, Milady.”

 3. marianne martens

  Deze man heeft zoals iedereen weet, ernstige psychiatrische klachten. Waarom los gaan op een niet- aardige onzekere en nog veel meer, man. Deze Griekse tragedie laat de reuze val zien van een aanbeden held of zullen we er maar een Jeroen Bosje van maken?

 4. Point

  Alleen al het feit dat iemand met dumdum kogels vier!!! Keer schiet op een mens die achter een afgesloten deur zit verdient geen medelijden. Je zou toch verwachten dat hij eerst roept, hallo wie zit daar achter die afgesloten deur? Maar dat heeft hij niet gedaan, direct knallen zonder dat er direct gevaar is. Dat is zelfs in Zuid Afrika een misdaad. En hier zijn ze tamelijk ruw.

 5. Point

  Tja, mededogen, dat is mooi. Maar als het een zwarte was geweest hadden ze hem al lang levenslang in de tronk gegooid. Maar ja, een witte rijke die geld heeft voor de beste advocaat die verdient mededogen. Waarschijnlijk wel begeleidt door de best dramaturg van Zuid Afrika. Hij heeft zijn tijd goed benut voorafgaande aan het proces. Wie kan in hemelsnaam zo huilen elke dag, dat moet je flink oefenen. Of hij huilt zich gek vanwege zijn verwoeste carrière, dat kan ook natuurlijk.

  Komt trouwens nog een boeiende rechtszaak aan van de heer Dewani die tijdens zijn huwelijksreis zijn bruid liet vermoorden door de door hem ingehuurde moordenaars. De moordenaars, ja zwarten het is niet anders, zitten al levenslang in de tronk. Maar deze heer, Pakistaan, zag kans om twee jaar gek te doen en in Engeland te kunnen je blijven. Maar nu eindelijk hier. Wel opgehaald met een privé vliegtuig van drie miljoen rand. De juistitie hier heeft mededogen met de dader waarschijnlijk.

 6. Meester Proper

  Ik zeg schuldig.

  • marianne martens

   u zegt schuldig en wel heel stellig. Zelf zeg ik schuldig aan de moord op zijn vriendin. Er is een terzijtje deze man is heel ernstig ziek/gestoord.
   Het andere verhaal over het gezin in Laren is heel erg tragisch voor de- genen die in grote wanorde zijn vermoord en voor degenen die achterblijven ook ws veroorzaakt door een diepgestoorde man, die het maatschappelijk ver heeft gebracht. Heb het al vaker verteld met redenen dat het veel vaker zal gebeuren.Het Pompe Instituut Utrecht heeft dus onderzoek gedaan dat zij kunnen nagaan wie de eerste in een gezin is begonnen met vermoorden. Ongelofelijk knap onderzoek door een gerenomeerd Instituut. De site is leerzaam voor elke leek die er niets van weet.

   (in antwoord op Meester Proper)
 7. leo

  Al die discussie op het internet over deze zaak, al het gegooi met haat en vuil, al die genadeloosheid, al dat onbegrip; het voert maar tot één inzicht: als we het recht moesten overlaten aan het volk, hadden we maar twee dingen nodig: een boom en een touw.

Reacties niet toegestaan