Paay en Van Kampen verraden deelnemers Ranking the Stars

Een groot deel van de namen van de deelnemers van het nieuwe seizoen van Ranking the Stars ligt op straat. Patricia Paay en Esmee van Kampen deelden maandag op hun Instagram-account foto's vanuit de studio waar de opnames plaatsvinden.

Op de foto's is te zien dat Ferry Doedens, Shirma Rouse, Victoria Koblenko en Gaby Blaaser ook aanwezig zijn bij de opnames. Daarnaast zijn ook naambordjes te zien van andere kandidaten: Fatima, Donnie en Maxim of Maxime. RTL laat maandagavond weten niet te reageren op de foto's.

Eddy Zoëy meldde zondag van start te gaan met de opnames van zijn eerste reeks van het RTL 5-programma. De presentator, die het stokje heeft overgenomen van Paul de Leeuw, deelde op Instagram een foto op de set van de show. "We zijn gestart met de opnames ondertussen, maar ik dek nog even af, wie er allemaal op bezoek komen", beklemtoonde hij.

Het programma is te zien vanaf 27 oktober. Paul de Leeuw was, op twee seizoenen na in 2009, de presentator van het programma. Toen hij in 2019 van BNNVARA naar RTL vertrok verhuisde de serie met hem mee. Vorig jaar werd bekend dat Paul en RTL uit elkaar gingen maar wel op projectbasis bleven samenwerken.