Songfestival: Ilse en Waylon in top 3

Het eerder zo verguisde liedje Calm after the storm van The Common Linnets doet het buitengewoon goed in de rest van Europa. Ook de Nederlanders gaan nu schoorvoetend mee in de songfestivalvreugde van Ilse en Waylon. Bij de wedkantoren staat het countryduo op de tweede of derde plaats. Op de eerste plaats staat de Zweedse zangeres Sanna Nielsen. De in eigen land enorm populaire zangeres zingt de popballad Undo. De Oostenrijkse travestiet met baard Conchita Wurst maakt met het nummer Rise like a Phoenix de top 3 compleet. Verder maken Armenië en Hongarije kans op de winst. De wederopstanding van Ilse en Waylon komt onverwacht. Voor de eerste halve finale bungelde het duo nog ergens onderaan bij de bookmakers. Maar na hun verpletterende optreden tijdens de halve finale stegen ze naar de tweede plaats. Vooral de sexy blikken van Waylon in de camera en de chemie tussen de twee mooie mensen maakten indruk. De Oostenrijkse Conchita zei dan ook: "Ilse en Waylon zijn fantastisch. Ik vond hun performance het meest sexy. Het was zeer intens." The Common Linnets stegen met hun nummer naar de hoogste regionen van de hitlijsten in diverse Europese landen. In Nederland staat Calm after the Storm nu op 1. Het Eurovisie Songfestival is morgen om 21 uur te zien. The Common Linnets zijn als 24ste aan de beurt.

Bron(nen):   RTL Boulevard      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. marianne martens

  behoorde eerst ook tot de meute, vond het een prachtig liedje en heel sterk van het duo dat ze dit hebben gekozen en blijven volhouden. Hoop zelfs dat ze winnen.

 2. Vestzak

  Even vraagje. Als ze winnen, wordt het festival dan volgend jaar hier gehouden?

 3. catchit64

  Aardig nummer, maar ik mis steeds weer een soort climax. Als je er doorheen gaat dan is ie op 50 sec. hetzelfde als op 1.30 en op 2.10 dreutelt het nog steeds door. Tja…

  • Pietje_Precies

   3 akkoorden, het hele liedje door….

   (in antwoord op catchit64)
  • Dead Silence

   Inderdaad…ze scoren beter dan die Delfsblauwe Anouk, maar om te winnen mis ik net de climax in het nummer.

   (in antwoord op catchit64)

Reacties niet toegestaan