Lange Frans vindt zichzelf zielig na grappen Peter Pannekoek

Lange Frans vindt het 'niet eerlijk' dat Peter Pannekoek grappen over hem maakte tijdens zijn oudejaarsconference. 'De man met het grootste publiek uithalen naar een dyslectische rapper zonder YouTube-kanaal. Staat genoteerd. Ik zie je wel als ik je zie', schrijft Lange Frans in een bericht aan de cabaretier, dat door Pannekoek op Twitter is gedeeld.

'Ik neem mijn woorden terug', schrijft deze bij het screenshot. 'Ik zie je wel als ik je zie is best poëtisch voor een dyslectische rapper.' Pannekoek maakte meerdere grappen over de rapper. Zo zei hij: ,,Als jij Lange Frans meer vertrouwt dan de arts, prima. Maar ik vind ook in de toekomst, als je ergens last van hebt, dan ga je niet naar het ziekenhuis. Dan ga je naar dokter Lange Frans. Die niet in medicijnen gelooft, maar wel in ufo's. Lange Frans, de enige rapper bij wie je de dyslexie in de nummers terughoort.''

Lange Frans' YouTube-kanaal werd verwijderd na ophef over zijn podcasts met mensen die complottheorieën aanhangen. Zo kwamen mensen langs die geloofden dat 'de elite' een pedofielennetwerk onderhoudt.