“Als ik een Polo had gereden, had ik het niet overleefd, maar had er ook geen haan naar gekraaid”

Rick van Stippent vindt zichzelf een beetje zielig. Hij wordt belachelijk gemaakt omdat hij op een lege snelweg zijn Lamborgini total loss reed. "Als ik in een Volkswagen Polo had gereden, had ik het ongeluk niet overleefd maar had er ook geen haan naar gekraaid," zei hij gisteravond tegen Humberto. "Je wordt als crimineel beschuldigd. Als ik dat lees denk ik bijna: 'Mijn god, ik had beter dood kunnen zijn".

Hij reed misschien wel wat hard, denkt hij. Maar hij heeft geen idee meer heeft hoe hard hij reed op het moment van het ongeluk. Hij zegt dat hij er onterecht van beschuldigd wordt dat hij voortdurend snel accelereert en afremt als hij in de Lamborghini rijdt. Wel erkent hij 'dat dit geen auto is om maximaal honderd kilometer per uur in te rijden'.

De miljonair heeft de schadeformulieren ingevuld en wacht op een antwoord van zijn autoverzekering. Wat hij gaat doen als hij een half miljoen euro op zijn bankrekening gestort krijgt? In ieder geval gaat hij geen nieuwe Lamborghini kopen. "Voorlopig even niets, zeg ik heel eerlijk", vertelde Rick.