BN’ers kunnen duizenden euro’s verdienen met tv-stage in het ziekenhuis

SBS stuurt opnieuw een lading BN'ers het ziekenhuis in voor een stage. Deze keer mogen Caroline van der Plas, Natasja Froger, Rachel Hazes en Philippe Geubels zich in een wit pak hijsen. Maar dat hoeven ze niet voor niets te doen.

Marcel van Roosmalen vertelt bij Media Inside dat hij ook is gevraagd om drie dagdelen stage te lopen in de zorg waar ze 'leren van de helden'. “Ik kreeg op Tweede Kerstdag een mail van Tuvalu Media: wil jij meelopen in het ziekenhuis als BN'er? Ik dacht: daar leen ik me niet voor als mopperaar in het ziekenhuis. Maar dat vonden zij juist leuk”, vertelt Van Roosmalen.

Marcel verklapt dat hij voor drie dagdelen 2500 euro kreeg aangeboden. Dat smeren ze dan uit en dan maken ze er een zes- of zevendelige serie van. De columnist is naar eigen zeggen blij dat hij niet op het aanbod is ingegaan.

Media Inside-tafelgast Britt Dekker kent het klappen van de zweep wel: “Ze zetten eerst in op 2500 euro en dan kan jij 10.000 euro zeggen. En dan eindig je in het midden”, legt zij uit.

Bron(nen):   Media Inside